1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. PLDM VA PARTICIPA LA ALEGERILE PARLAMENTARE ÎN COMPONENŢA BLOCULUI ACUM
13:30 - 10.12.2018
1002
0 /5 Stars by
0
0

PLDM VA PARTICIPA LA ALEGERILE PARLAMENTARE ÎN COMPONENŢA BLOCULUI ACUM

PLDM VA PARTICIPA LA ALEGERILE PARLAMENTARE ÎN COMPONENŢA BLOCULUI ACUM
Partidul Liberal Democrat (PLDM) va participa la alegerile parlamentare în componenţa blocului de opoziţie ACUM, din care fac parte Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) şi Platforma Demnitate şi Adevăr (DA). Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta a anunţat liderul PLDM, Tudor Deliu, menţionând că „decizia a fost luată duminică la şedinţa a biroului politic al partidului”. Aderarea la ACUM a fost susținută de 40 din cele 71 de persoane prezente la reuniune. Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, a salutat decizia PLDM, menționând că ACUM „este deschis reprezentanților tuturor partidelor politice, cu condiția ca aceştia să fie profesioniști și gata pentru a trece „filtrele de integritate”. Vicepreședintele Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, a sprijinit, de asemenea, opţiunea PLDM, menționând pe rețelele sociale că acesta este „un pas mic pentru un PLDM responsabil, un pas mare pentru oprirea binomului Plahotniuc-Dodon și restabilirea democrației și a statului de drept în RM, pavăză pentru drumul către Unirea Basarabiei cu România”. Anterior, liderul PL, Dorin Chirtoacă, a pledat pentru crearea unei opoziții unite pentru participarea la alegeri. Însă președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a negat informațiile privind desfășurarea unor negocieri cu liberalii. Şi PAS a apreciat pozitiv pasul liberal-democraţilor. Pe pagina partidului din reţelele sociale se menţionează că „decizia PLDM vine să consolideze unitatea forțelor prodemocratice, antioligarhice în lupta împotriva regimului Plahotniuc-Dodon”. „Cu cât mai mulți și mai solidari vom fi, cu cât mai unită va fi opoziția din Moldova, cu atât mai mari sunt șansele să demolăm odată pentru totdeauna dictatura. Împreună vom reuși să creștem veniturile, să reducem corupția și să oferim oamenilor încrederea în ziua de mâine în cadrul marii familii europene”, se arată în mesajul PAS.

Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее