1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ÎN ACEST AN, NU VA FI MINIVACANȚĂ PENTRU LUCRĂTORII DIN DOMENIUL BUGETAR ÎN ZILELE DE 1-12 MAI
15:31 - 25.04.2024
2
0 /5 Stars by
0
0

ÎN ACEST AN, NU VA FI MINIVACANȚĂ PENTRU LUCRĂTORII DIN DOMENIUL BUGETAR ÎN ZILELE DE 1-12 MAI

ÎN ACEST AN, NU VA FI MINIVACANȚĂ PENTRU LUCRĂTORII DIN DOMENIUL BUGETAR ÎN ZILELE DE 1-12 MAI

În acest an, cu ocazia sărbătorilor de 1-12 mai, nu va fi minivacanță pentru lucrătorii din domeniul bugetar, iar ziua de 10 mai nu va fi declarată zi liberă. Acest lucru a fost anunțat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Conform comunicatului, în scopul utilizării optime a zilelor libere și a zilelor de sărbătoare nelucrătoare de către angajați, agenții economici din sectorul real au dreptul să transfere zilele libere sau zilele lucrătoare în alte zile. În cazul autorităților guvernamentale și al instituțiilor bugetare, „decizia privind transferul zilelor libere sau a zilelor lucrătoare în alte zile aparține guvernului, care nu prevede luarea unei astfel de decizii în luna mai a acestui an". Astfel, lucrătorii din domeniul bugetar vor putea folosi dreptul lor la concediu anual în acea zi pentru a obține patru zile libere între 9 și 12 mai", se arată în comunicat. Astfel, zilele oficiale nelucrătoare sunt 1 mai, 6, 9 și 13 mai.


Publicat de:Наталья
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее