1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. PREȘEDINTA MAIA SANDU ESTE ÎN FAVOAREA DEMARĂRII RAPIDE A DISCUȚIILOR DE ADERARE A MOLDOVEI LA UNIUNEA EUROPEANĂ
13:30 - 30.04.2024
1
0 /5 Stars by
0
0

PREȘEDINTA MAIA SANDU ESTE ÎN FAVOAREA DEMARĂRII RAPIDE A DISCUȚIILOR DE ADERARE A MOLDOVEI LA UNIUNEA EUROPEANĂ

PREȘEDINTA MAIA SANDU ESTE ÎN FAVOAREA DEMARĂRII RAPIDE A DISCUȚIILOR DE ADERARE A MOLDOVEI LA UNIUNEA EUROPEANĂ

Președinta Maia Sandu s-a pronunțat în favoarea organizării cât mai curând posibil a primei conferințe interguvernamentale Moldova-UE pentru a începe oficial negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. După cum relatează INFOTAG, șefa statului a făcut această declarație în cadrul unei întrevederi la Bruxelles cu președintele Consiliului European, Charles Michel.

După întrevedere, șeful statului a declarat pe rețelele de socializare că „s-a discutat despre procesul de aderare a Moldovei la UE, securitatea regională și viziunea comună asupra unei Europe unite, stabile și prospere”.

În cadrul vizitei, ea s-a mai întâlnit cu vicepreședintele Comisiei Europene Vera Jourova, comisarul european pentru buget și resurse umane Johannes Hahn, comisarul european pentru economie Paolo Gentiloni și directorul general al Direcției generale pentru negocieri de vecinătate și extindere Gert-Jan Koopman.

Președintele a discutat despre dezvoltarea economică și îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor moldoveni cu directorul general al Fondului Monetar Internațional, Kristalina Georgieva, și cu președintele Băncii Europene de Investiții, Nadia Calviño.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее