1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. COMPONENŢA SOVIETULUI SUPREM AL TRANSNISTRIEI AR PUTEA FI REDUSĂ DE LA 43 LA 33 DE DEPUTAŢI
16:30 - 20.02.2019
933
0 /5 Stars by
0
0

COMPONENŢA SOVIETULUI SUPREM AL TRANSNISTRIEI AR PUTEA FI REDUSĂ DE LA 43 LA 33 DE DEPUTAŢI

COMPONENŢA SOVIETULUI SUPREM AL TRANSNISTRIEI AR PUTEA FI REDUSĂ DE LA 43 LA 33 DE DEPUTAŢI
Componenţa Sovietului Suprem al autoproclamatei RMN ar putea fi redusă de la 43 la 33 de deputaţi. Potrivit agenţiei INFOTAG, acest lucru este prevăzut de amendamentele la Constituție și Codul electoral, propuse de comitetul pentru legislație, apărare, securitate, menținere a păcii, apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor. Obiectivul acestora ţine de „utilizarea rațională a mijloacelor bugetare pentru funcționarea organelor legislativ și reprezentativ, precum și maximizarea eficienței și operativităţii activității acestora”. Autorii proiectului de lege au calculat că, prin reducerea numărului de deputați, deja la următoarele alegeri parlamentare din 2020, cheltuielile pentru desfăşurarea acestora se vor reduce cu 20% sau 2 mil. ruble. În opinia lor, reducerea numărului de deputaţi în Sovietul Suprem „este necesară pentru cvorum, pentru identificarea unei majorități calificate, pentru rezolvarea chestiunilor procedurale, pentru formarea grupurilor de deputați și a fracțiunilor”. Documentul propune, de asemenea, o ajustare a procedurii de formare a consiliilor raionale de deputați, astfel că numărul aleșilor locali va fi redus de la 324 la 247. INFOTAG: În perioada 2013-2014, fostul președinte al Transnistriei, Evghenii Șevciuk, a lansat de două ori iniţiativa de reducere a numărului de deputați, dar parlamentul transnistrean deseori bloca inițiativele lui.

Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее