1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. FURNIZORUL AUTOBUZELOR ÎL VA ACŢIONA ÎN JUDECATĂ PE LIDERUL LIBERALILOR DIN MOLDOVA PENTRU „DECLARAŢII IRESPONSABILE ŞI FALSE”
12:30 - 21.02.2019
634
0 /5 Stars by
0
0

FURNIZORUL AUTOBUZELOR ÎL VA ACŢIONA ÎN JUDECATĂ PE LIDERUL LIBERALILOR DIN MOLDOVA PENTRU „DECLARAŢII IRESPONSABILE ŞI FALSE”

FURNIZORUL AUTOBUZELOR ÎL VA ACŢIONA ÎN JUDECATĂ PE LIDERUL LIBERALILOR DIN MOLDOVA PENTRU „DECLARAŢII IRESPONSABILE ŞI FALSE”
Compania „Unipay Danismanlik Yazilim Teknolojileri Ltd.” a respins „acuzaţiile false ale liderului Partidului Liberal, fostului primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, referitor la calitatea autobuzelor ISUZU, care au fost cumpărate pentru utilizate în transportul public din municipiul Chișinău”. Într-un comunicat al companiei, citat de agenţia INFOTAG, se menţionează „un asemenea atac este total reprobabil și fără precedent, iar perioada electorală nu este o scuză pentru astfel de atacuri, care afectează imaginea companiei”. „Autobuzele destinate primăriei Chișinău sunt noi și în perfectă stare de funcționare, iar prețul pe care primăria ăl va plăti este unul bun, sub prețul cu care astfel de autobuze sunt vândute în regiunea noastră geografică”, susţine furnizorul. El a decis să-l acţioneze în judecată pe Chirtoacă, „politicianul care și-a permis să facă declarații iresponsabile, false despre calitatea autobuzelor”. „Vom cere instanței ca domnul Chirtoacă să ne plătească un prejudiciu echivalent cu valoarea unui autobuz nou, iar după plata acestui prejudiciu ne angajăm să donăm capitalei Republicii Moldova un nou autobuz”, afirmă compania. INFOTAG precizează: ). Compania „Unipay Danismanlik Yazilim Teknolojileri Ltd.”, care a câştigat licitaţie pentru livrarea autobuzelor la Chişinău, este dealerul oficial al uzinei de producere a autobuzelor Isuzu în Turcia. Compania a propus să vândă 31 de autobuze pentru suma de 78 mil. lei. În timpul examinării autobuzelor expuse în Chișinău, Chirtoacă a spus că acestea nu sunt noi, ci la mâna a doua. „Autobuzele au fost spălate, s-a făcut un „marafet”, dar încă se mai cunosc urmele că au fost folosite. Plahotniuc și Dodon le-au pus aici în toiul campaniei electorale, considerându-ne cu totul proști”, a spus Chirtoacă pe rețelele sociale.

Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее