1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. LA MAIB, TE CREDITĂM UŞOR. RECOLTEZI CU SPOR
14:30 - 21.02.2019
594
0 /5 Stars by
0
0

LA MAIB, TE CREDITĂM UŞOR. RECOLTEZI CU SPOR

LA MAIB, TE CREDITĂM UŞOR. RECOLTEZI CU SPOR
Primele semne ale primăverii deja se fac resimţite, iar tu faci planuri privind materialul semincer, combustibilul şi tot de ce ai nevoie pentru noul sezon agricol? La Moldova Agroindbank îţi oferim credite de până la 1 000 000 lei, cu gajul roadei viitoare, pe un termen de până la 15 luni*, pentru ca planurile tale să se realizeze avantajos, aşa cum îţi doreşti. Ia un credit acum pentru finanţarea capitalului circulant şi bucură-te de beneficiile adiţionale oferite în cadrul campaniei promoţionale „Te credităm uşor. Recoltezi cu spor”. Îţi propui să procuri tehnică agricolă, dar nu dispui nici de suma integrală şi nici de gaj adiţional? La Moldova Agroindbank beneficiezi de condiţii speciale pentru finanţarea tehnicii agricole, datorită parteneriatelor bilaterale încheiate de MAIB cu vânzători/ dealeri de tehnică agro. Dacă dispui de 1/3 din costul tehnicii, banca finanţează procurarea acesteia, în calitate de gaj servind însăşi tehnica achiziţionată în credit. Orice plan de dezvoltare a afacerii tale ai avea, la Moldova Agroindbank vei beneficia de susţinere şi consultanţă profesionistă pentru a contracta:
    ·credite pentru finanţarea capitalului circulant; ·credite pentru finanţarea proiectelor investiționale, inclusiv în cadrul Proiectului Agricultura Competitivă (MAC - P); ·finanţare în cadrul proiectelor speciale FIDA, RISP, KfW, PAC, Filiera Vinului (resurse de refinanţare); ·credite de până la 1 500 000 pentru tinerii antreprenori de până la 35 ani, în cadrul Facilităţii de creditare a tinerilor.
Apelează pentru detalii Call Center la 022 268 999 sau vizitează sucursalele Moldova Agroindbank şi convinge-te. Te credităm uşor. Recoltezi cu spor. Cu MAIB afacerea ta prosperă! * Oferta este valabilă până la 31 mai 2019.

Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее