1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. PREŞEDINTELE IGOR DODON A DECLARAT CĂ NU ACCEPTĂ STANDARDE DUBLE ÎN PRIVINŢA JURNALIŞTILOR
16:30 - 21.02.2019
643
0 /5 Stars by
0
0

PREŞEDINTELE IGOR DODON A DECLARAT CĂ NU ACCEPTĂ STANDARDE DUBLE ÎN PRIVINŢA JURNALIŞTILOR

PREŞEDINTELE IGOR DODON A DECLARAT CĂ NU ACCEPTĂ STANDARDE DUBLE ÎN PRIVINŢA JURNALIŞTILOR
Preşedintele Igor Dodon a declarat că nu acceptă standarde duble în privinţa jurnaliştilor. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a scris pe pagina sa de facebook, comentând situaţia jurnaliştilor ruşi care nu au fost lăsaţi să intre în Moldova. El a spus că a acordat interviuri pentru ziarul francez ”Le Monde” și agenția de știri americană „Associated Press”, cu care „a discutat despre situația politică internă și externă, despre alegerile parlamentare și alte subiecte de actualitate”. Potrivit lui, aceşti jurnalişti „au avut acces liber pe teritoriul țării fără nici un fel de probleme la vamă”. „Țin să menționez că sunt disponibil să discut cu reprezentanții instituțiilor media din orice țară și nu accept aplicarea dublelor standarde în raport cu jurnaliștii, așa cum s-a procedat cu reprezentanții companiilor de televiziune din Rusia, care de asemenea au dorit să realizeze un interviu cu Președintele țării, dar au fost stopați să intre pe teritoriul Republicii Moldova. Este o abordare absolut nejustificată, care, sunt sigur, după alegerile parlamentare, va fi remediată”, a subliniat Dodon. În ajun, reprezentantul OSCE pentru libertatea presei, Harlem Desir, și-a exprimat regretul că jurnaliștilor ruși li s-a interzis să intre în Moldova.

Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее