1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ÎN SATUL MĂGDĂCEŞTI A FOST CONSTRUIT UN SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ŞI DE CANALIZARE ÎN VALOARE DE 33 MIL. LEI
12:30 - 23.04.2019
478
0 /5 Stars by
0
0

ÎN SATUL MĂGDĂCEŞTI A FOST CONSTRUIT UN SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ŞI DE CANALIZARE ÎN VALOARE DE 33 MIL. LEI

ÎN SATUL MĂGDĂCEŞTI A FOST CONSTRUIT UN SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ŞI DE CANALIZARE ÎN VALOARE DE 33 MIL. LEI
În satul Măgdăceşti din raionul Criuleni s-a încheiat un proiect de construcţie a unu sistem de alimentare cu apă şi de canalizare în valoare de 33 mil. lei, realizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la surse din cadrul ministerului, ceremonia de deschidere a apeductului a avut loc în ajun, în prezența prim-ministrului Pavel Filip, care a menţionat că infrastructura este „fundamentul de dezvoltare a țării, care o prioritate a Guvernului”. „În primii doi ani de guvernare, noi am conectat 106 mii de gospodării la apă potabilă, iar în al treilea an, avem proiectată conectarea pentru 100 de mii de familii. Dacă toţi ar fi lucrat de aceeași manieră, în 28 de ani de independență, absolut fiecare cetățean ar fi fost conectat la infrastructura de apă și canalizare”, susţine vicepreşedintele Partidului Democrat. Ministrul Nicolae Ciubuc a spus că proiectul realizat în Măgdăceşti este un exemplu pentru celelalte localități şi va contribui la asigurarea sănătăţii populației și protecția mediului înconjurător. „Cu suportul Fondului Ecologic Naţional s-a reușit construcția a 31 km reţea de canalizare, 3 km de apeduct, două stații de pompare şi o stație de epurare. În prezent, în localitate sunt conectate la apeduct 1212 gospodării, iar la sistemul de canalizare – circa 900 de gospodării”, a spus el. De asemenea, ministrul a menționat că, prin asemenea proiecte, tinerii își vor recăpăta încrederea și vor rămâne să își construiască viitorul în localitățile de baștină. INFOTAG precizează: Potrivit datelor recensământului populaţiei din 2014, în satul Măgdăceşti locuiesc circa 5,2 mii de persoane.

Publicat de:Владимир
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее