1. Divertisment Portal
  2. Știri
  3. Politică
258
0
0
0 /5 Stars by
0
:
12:30 - 16.05.2019

FOSTUL MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A FOST CONDAMNAT LA 3,5 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE PENTRU TRAFIC DE INFLUENȚĂ ȘI ABUZ DE SERVICIU

FOSTUL MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A FOST CONDAMNAT LA 3,5 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE PENTRU TRAFIC DE INFLUENȚĂ ȘI ABUZ DE SERVICIU

Fostul ministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, a fost condamnat la 3 ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru trafic de influență și abuz de serviciu. Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la un comunicat al Procuraturii Generale, decizia a fost luată în ajun de Curtea de Apel Chişinău. Anterior, în august 2017, instanţa primară l-a condamnat pe Chirinciuc la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare. Dar fostul ministru a atacat decizia în ianuarie 2019. Chirinciuc, care, actualmente, locuieşte şi face afaceri în România a fost prezent la dezbaterile judiciare, dar nu a rămas la pronunțarea sentinței. Poliţia presupune că el a părăsit deja ţara. El a fost vicepreşedinte al Partidului Liberal şi s-a evidenţiat printr-o serie de declaraţii rusofobe. Decizia Curţii de Apel este executorie, însă cu drept de atac la Curtea Supremă de Justiţie. Iurie Chirinciuc a fost reţinut de ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie la 27 aprilie 2017. Împreună cu el a mai fost arestat şeful Administraţiei de Stat a Drumurilor, Veaceslav Teleman, şi câţiva oameni de afaceri. Pe numele fostului ministru au fost înaintate câteva capete de acuzare, inclusiv pentru luare de mită în sumă de 50 mii euro. Momentul primirii banilor a fost filmat şi pulbicat pe internet.

  • Для возможности комментировать пройдите регистрацию или авторизируйтесь.
Архів:

Știri pe această temă : Politică


Архів:

Știri rubrici

Divertisment Portal dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2019
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее