1. Divertisment Portal
  2. Știri
  3. Politică
263
0
0
0 /5 Stars by
0
:
12:30 - 16.05.2019

DE NOAPTEA EUROPEANĂ A MUZEELOR, MUZEUL PARLAMENTULUI ÎȘI VA DESCHIDE UȘILE PENTRU PUBLICUL LARG

DE NOAPTEA EUROPEANĂ A MUZEELOR, MUZEUL PARLAMENTULUI ÎȘI VA DESCHIDE UȘILE PENTRU PUBLICUL LARG

Sâmbătă, de Noaptea Europeană a Muzeelor, Muzeul Parlamentului își va deschide ușile pentru publicul larg. Accesul în clădire se va face la orele 12:00, 14:00 și 16:00 în baza buletinului de identitate, fără a fi necesară o programare prealabilă. În scuarul Parlamentului va fi prezentată colecția de mașini de epocă a Parlamentului, în special automobile de marcă ZIL 41047 și CIAIKA GAZ 14. Totodată, va fi amenajată expoziția fotografilor acreditați la Parlament. Imaginile surprind momente inedite din viața politică a țării, de la diverse evenimente și acțiuni desfășurate la Parlament.

  • Для возможности комментировать пройдите регистрацию или авторизируйтесь.
Архів:

Știri pe această temă : Politică


Архів:

Știri rubrici

Divertisment Portal dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2019
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее