1. Divertisment Portal
  2. Știri
  3. Politică
239
0
0
0 /5 Stars by
0
:
16:30 - 16.05.2019

PSRM ŞI ACUM TREBUIE SĂ DEA DOVADĂ DE MATURITATE POLITICĂ ŞI SĂ IA PUTEREA DE LA PLAHOTNIUC – DORIN CHIRTOACĂ

PSRM ŞI ACUM TREBUIE SĂ DEA DOVADĂ DE MATURITATE POLITICĂ ŞI SĂ IA PUTEREA DE LA PLAHOTNIUC – DORIN CHIRTOACĂ

Partidul Socialiştilor (PSRM) şi blocul ACUM trebuie să dea dovadă de maturitate politică şi să ia puterea de la Plahotniuc (preşedintele PDM – „I.”), consideră preşedintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă. Potrivit agenției INFOTAG, joi, după ce a participat la evenimentul „207 ani de la ocupația Basarabiei de către Rusia țaristă”, el a declarat jurnaliştilor că „singura modalitate de a opri fărădelegea în Moldova este de a schimba puterea, care acum aparține lui Plahotniuc”. „Plahotniuc nu merită guvernarea, el a primit-o absolut ilegal, fapt ce nu corespunde standardele țărilor democratice în secolul XXI. Prin urmare, ACUM și PSRM trebuie să găsească o soluție pentru a asigura plecarea oligarhului. Dar deocamdată ei manifestă doar teamă din cauza că şi-ar putea pierde electoratul. Dacă Plahotniuc rămâne la guvernare încă patru ani, nu va mai rămâne nimic de pierdut, căci oligarhul va acapara totul”, a spus liberalul. El a menționat că, „acum, obiectivul principal (pentru opoziție) este acela de a schimba puterea, iar celelalte chestiuni ar trebui lăsate pe plan secundar”. „Totul e simplu: trebuie aleasă conducerea Parlamentului. Dacă socialiștii insistă atât de mult pe funcţia de speaker, atunci să p primească, speakerul nu are toată plinătatea puterii. Apoi să voteze împreună pachetul de legi antioligarhice (propus de ACUM – „I.”) și să ia puterea de la Plahotniuc. Iar apoi pot fi desfăşurate noi alegeri parlamentare în baza sistemului proporțional, pentru ca poporul să-și poată alege deputații conform procedurilor democratice”, a spus Chirtoacă.

  • Для возможности комментировать пройдите регистрацию или авторизируйтесь.
Архів:

Știri pe această temă : Politică


Архів:

Știri rubrici

Divertisment Portal dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2019
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее