1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. "POATE O COMPANIE DE TUTUN SĂ CONTRIBUIE LA DEZVOLTAREA DURABILĂ A SOCIETĂȚII?"
11:30 - 22.05.2019
394
0 /5 Stars by
0
0

"POATE O COMPANIE DE TUTUN SĂ CONTRIBUIE LA DEZVOLTAREA DURABILĂ A SOCIETĂȚII?"

"POATE O COMPANIE DE TUTUN SĂ CONTRIBUIE LA DEZVOLTAREA DURABILĂ A SOCIETĂȚII?"
"Poate o companie de tutun să contribuie la dezvoltarea durabilă a societății?" - Philip Morris International a publicat un raport de sustenabilitate în 2018. Într-un comunicat de presă al companiei se menţionează că "îmbunătățirea condițiilor de muncă, reducerea emisiilor de gaze, utilizarea rațională a apei, reciclarea dispozitivelor electronice sunt doar câteva din eforturile făcute de Philip Morris International de a continua să fie pe termen lung o companie durabilă și responsabilă din punct de vedere social“. În raport se menționează că, în 2018, jucând rolul său într-o economie circulară, PMI a dezvoltat o inițiativă centralizată pentru reciclarea dispozitivelor IQOS utilizate. PMI a inițiat o îmbunătățire progresivă a programului său agricol, tinzând să nu fie admisă munca copilului în lanțul său de distribuție a tutunului către anul 2025. În reprezentanţele PMI din întreaga lume, proporția femeilor este de 35,2%, această cifră se apropie de obiectivul anului 2022 - 40%. Printre realizările PMI se numără şi obţinerea în 2018 de către uzina companiei din Brazilia a certificatului Alliance for Water Stewardship - prima din toate ramurile (sectoarele) din America Latină, iar către anul 2025 scopul este de a asigura toate uzinele PMI cu certificate conform acestui standard. CEO-ul companiei, André Calantzopoulos, a declarat că Philip Morris International întreprinde toate măsurile posibile pentru a înlocui complet țigările cu alternative mai bune pentru fumătorii adulți: "Ultimul nostru Raport privind durabilitatea reflectă munca responsabilă și dedicarea tuturor angajaților din întreaga lume în promovarea unui viitor fără fum. Ne-a luat 20 de ani, dar viitorul fără fumat pare să fi devenit o realitate fără fumat." Este vorba despre dispozitivul pentru încălzirea tutunului - IQOS. Raportul descrie modul în care strategia PMI pentru transformarea afacerilor completează eforturile Organizației Mondiale a Sănătății în reducerea prevalenței fumatului; compania urmărește să asigure către anul 2025 trecerea a cel puțin 40 de milioane de consumatori de ţigări la produsele fără fum ale PMI, ceea ce ar duce la o reducere a numărului de fumători ai PMI cu 55 de milioane în întreaga lume".//— InfoMarket.

Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее