1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. A-STAY: PRIMA CĂRĂMIDĂ A CONCEPTULUI NOSTRU DE OSPITALITATE LA DEZVOLTAREA MOLDOVEI
11:30 - 22.05.2019
358
0 /5 Stars by
0
0

A-STAY: PRIMA CĂRĂMIDĂ A CONCEPTULUI NOSTRU DE OSPITALITATE LA DEZVOLTAREA MOLDOVEI

A-STAY: PRIMA CĂRĂMIDĂ A CONCEPTULUI NOSTRU DE OSPITALITATE LA DEZVOLTAREA MOLDOVEI
Ce au în comun Belgia şi Moldova? Antwerpen şiChişinău sunt primele două oraşe selectate de A-STAY, un nou concept de ospitalitate, prin care vizitatorii sunt răsfăţaţi de locurile vizitate – prin conexiunile online şi offline la localuri şi oraş. Cu o localizare întotdeauna în centrul zgomotos al oraşului, atât fizic, cât şi digital, proiectul A-STAY lansat la 28 mai pune prima cărămidă a locaţiei sale în Moldova, la clădirea istorică din strada Columna 90. A-STAY Chişinău va combina frumuseţea clădirii existente cu elementele moderne ale noii construcţii. Clădirea este amplasată în inima capitalei, un oraş în dezvoltare cu multiple servicii menite companiilor internaţionale, cărora noi le vom acorda asistenţă într-un mod inovativ, în timpul vizitelor de scurtă durată, de durată medie şi de lungă durată a colaboratorilor şi clienţilor săi. Pe lângă aceasta, vom arăta turiştilor care vizitează Moldova ce înseamnă Chişinăul dinamic. Datorită platformei noastre de tehnologie internă, fiecare membru al familiei A-STAY va putea urmări şi controla vizita sa prin intermediul aplicaţiei A-STAY de pe dispozitivul smart: de la înregistrarea rapidă prin sistemul de autentificare prin citirea palmei, până la deschiderea uşilor, achitarea meselor şi băuturilor, rezervarea sălii de conferinţeşi controlarea luminii şi a temperaturii. La fel ca şi în celelalte locaţii A-STAY, A-STAY Chişinău va fi casa departe de casă pentru numeroşi vizitatori, fie că aceştia vizitează oraşul doar pentru o scurtă întrevedere de afaceri, sau intenţionează să stea câteva zile sau mai mult. Le vom prezenta oraşul prin informaţii despre „nestematele” ascunse, mâncarea locală oferită în sala noastră, şinu în ultimul rând, primirea călduroasă a comunităţii noastre A-STAY. A-STAY este brandul de ospitalitate din cadrul holdingului BESIX STAY al A-STAR Group şi BESIX. Împreună acestea vor crea prima clădire certificată BREEAM în Moldova. BREEAM sau metoda de evaluarea performanţei ecologice a clădirilor este de mare importanţă pentru proiect, întrucât durabilitatea şiinovaţia sunt cele două valori de bază ale A-STAY. A-STAY intenţionează să construiască 7000 încăperi în următorii 5 ani. După A-STAY Antwerpen, A-STAY Chişinău este al doilea proiect parte a acestui obiectiv ambiţios, cu 174 studiouri deschise către finele anului 2020. Cel de-al 3-a proiect va fi A-STAY Brussels, care se va inaugura la începutul anului 2021. Fiecare A-STAY prezintă toate comodităţile A-STAY: un spaţiu social în centrul zgomotos, o grădină, activităţi de divertisment 24/7, spălătorie pentru oaspeţi, sală de sport, sală de conferinţe cu bucătărie şispaţiu de lucru. Haideţi să convieţuimfericiţi!

Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее