1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ÎN CURSA ELECTORALĂ DIN GĂGĂUZIA A APĂRUT UN ALT CONCURENT PENTRU FUNCŢIA DE BAŞCAN
10:30 - 23.05.2019
386
0 /5 Stars by
0
0

ÎN CURSA ELECTORALĂ DIN GĂGĂUZIA A APĂRUT UN ALT CONCURENT PENTRU FUNCŢIA DE BAŞCAN

ÎN CURSA ELECTORALĂ DIN GĂGĂUZIA A APĂRUT UN ALT CONCURENT PENTRU FUNCŢIA DE BAŞCAN
În cursa electorală din Găgăuzia a apărut un alt concurent pentru funcţia de başcan – Dmitri Manol. Solicitat de corespondentul INFOTAG, președintele CEC al regiunii, Ivan Komur, a spus că acesta a fost înregistrat drept candidat independent, dar nu a primit încă listele de subscripţie. Potrivit funcţionarului, marți seara, cererea de înregistrare în calitate de concurent a depus şi Anatolii Sakevici, dar în dimineața el a retras-o. Un alt concurent, Vasilii Aladov, care a primit liste de subscripţie la începutul lunii mai, nu le-a prezentat încă. Nu avem cererea lui oficial privind renunţarea la campania electorală. Pe rețelele sociale el a scris ceva despre renunţare, dar CEC nu a primit nicio cerere”, a spus Komur. La momentul de astăzi sunt trei solicitanți de înregistrare – activistul civic și omul de afaceri Mihail Vlah, precum şi locuitorii autonomiei, Vasilii Aladov și Dmitri Manol. Acesta din urmă este numit de către mass-media drept „liderul democraţilor din Comrat”. Trei persoane au fost deja înregistrate oficial drept candidați la funcţia de bașcan al Găgăuziei. E vorba de Irina Vlah, Serghei Cimpoeş și Ivan Burgudji. Komur a menţionat că eliberarea listelor de subscripţie pentru grupurile de inițiativă și candidații care se autoînaintează expiră pe 25 mai la ora 17:00. Semnăturile colectate vor fi acceptate până la data de 30 mai inclusiv. Alegerile bașcanului Găgăuziei vor avea loc pe 30 iunie.

Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее