1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ​LA OTACI S-A PRĂBUŞIT O PARTE A UNUL BLOC LOCATIV CU NOUĂ ETAJE
13:30 - 20.06.2019
442
0 /5 Stars by
0
0

​LA OTACI S-A PRĂBUŞIT O PARTE A UNUL BLOC LOCATIV CU NOUĂ ETAJE

​LA OTACI S-A PRĂBUŞIT O PARTE A UNUL BLOC LOCATIV CU NOUĂ ETAJE
În ajun, în oraşul Otaci din raionul Edineţ s-a prăbuşit o parte a unul bloc locativ cu nouă etaje, situat pe strada Prieteniei,153. Nicio persoană nu a avut de suferit. Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la surse din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, incidentul s-a produs aproximativ la ora 21.20. S-a prăbușit scara unui bloc de locuit de la etajul 9 până la etajul 1. La ora 18:00, salvatorii au evacuat din clădirea avariată 46 de oameni, inclusiv 11 copii. Pentru gestionarea situației și a operațiunii de intervenție, la fața locului se află şeful Inspectoratului, general-maiorul Mihail Harabagiu. Angajații Inspectoratului de Poliție au încercuit zona de risc pentru a securiza cetățenii. Prim-ministrul Maia Sandu a scris pe reţelele sociale că „locatarii blocului sunt în siguranță şi li s-a acordat primul ajutor”. Potrivit ei, joi, la ședința guvernului, vor fi discutate modalitățile de susţinere a oamenilor care au rămas fără locuințe, precum și va fi inițiată o investigație a accidentului produs. Potrivit datelor preliminare ale specialiştilor, blocul era într-o stare avariată şi va fi demolat.

Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее