1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. MODIFICĂRILE PRIVIND REGLEMENTAREA ȘI ACCIZAREA PRODUSELOR DIN TUTUN AU FOST PUBLICATE ÎN MONITORUL OFICIAL
11:30 - 16.08.2019
271
0 /5 Stars by
0
0

MODIFICĂRILE PRIVIND REGLEMENTAREA ȘI ACCIZAREA PRODUSELOR DIN TUTUN AU FOST PUBLICATE ÎN MONITORUL OFICIAL

MODIFICĂRILE PRIVIND REGLEMENTAREA ȘI ACCIZAREA PRODUSELOR DIN TUTUN AU FOST PUBLICATE ÎN MONITORUL OFICIAL

Proiectul de lege ce stabilește reglementarea și accizarea produselor din tutun încălzit și a țigărilor obișnuite în mod egal a fost promulgat de președintele țării și publicat vineri, 16 august, în Monitorul Oficial.

Astfel, începând de astăzi, vor intra în vigoare modificările la Codul Fiscal, ceea ce înseamnă majorarea accizelor pentru rezervele din tutun utilizate pentru dispozitivele precum IQOS și GLO.

Totodată, începând cu 1 ianuarie 2020 vor intra în vigoare și celelalte modificări la lege ce prevăd interzicerea utilizării dispozitivelor de încălzire a tutunului în spații închise, precum și desfășurarea oricăror acțiuni de publicitate și promovare a produselor din tutun încălzit.

Menționăm că, în Republica Moldova este disponibil doar sistemul de încălzire a tutunului – IQOS, lansat în iulie 2018 de către compania Philip Morris International. Actualmente, potrivitdatelor companiei, în țara noastrăsunt peste 20 de mii de utilizatori ai acestui produs.

Rezoluția Organizației Mondiale a Sănătății din 6 octombrie 2018 recunoaște că, produsele de tutun de tip „heat-not-burn” sunt produse din tutun ce cad sub incidența Convenției Cadru a OMS privind Controlul Tutunului, ratificată de Parlamentul Republicii Moldova.


Publicat de:Алина
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее