1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. MAIA SANDU: NE DORIM CA STANDARDELE DE VIAȚĂ ALE CETĂȚENILOR SĂ CREASCĂ IMEDIAT, DAR SUNT NIȘTE PROCESE COMPLICATE
08:30 - 19.08.2019
323
0 /5 Stars by
0
0

MAIA SANDU: NE DORIM CA STANDARDELE DE VIAȚĂ ALE CETĂȚENILOR SĂ CREASCĂ IMEDIAT, DAR SUNT NIȘTE PROCESE COMPLICATE

MAIA SANDU: NE DORIM CA STANDARDELE DE VIAȚĂ ALE CETĂȚENILOR SĂ CREASCĂ IMEDIAT, DAR SUNT NIȘTE PROCESE COMPLICATE

Guvernul dorește ca standardele de viață ale cetățenilor din Republica Moldova să crească imediat, dar sunt niște procese complicate. Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta prim-ministru Maia Sandu a declarat în cadrul ceremoniei de lansare a Zilelor Diasporei.

Ea a menționat că fiecare schimbare se face cu greu.

„Știu că toată lumea își dorește ca lucrurile să se întâmple foarte repede. Nu putem să ne lăsăm duși de niște discursuri populiste. Știm că fiecare schimbare se face cu greu. În fiecare instituție a statului, și la nivel central, și la nivel local, cu toții trebuie să ne schimbăm, cu toții trebuie să punem umărul. Schimbarea nu o face o persoană, 3 sau 30. Schimbarea se face atunci când o masă critică din societate începe să facă lucrurile corect. Știu că am trăit într-un sistem infect și știu că există multă dezamăgire. Dar depinde doar de noi, de fiecare, în fiecare zi să-și facă lucrurile bine”, a spus Sandu.

Ea a mulțumit diasporei pentru că a fost un element extrem de important în lupta împotriva regimului oligarhic și în lupa pentru democrație.

„Voi sunteți cei care ați plecat de acasă nu de plăcere, ați fost forțați să plecați pentru că nu au mai existat oportunități, pentru că nu ați mai putut să aveți grijă de copiii și familiile dvs., din cauza unor politicieni corupți care au pus interesul personal mai presus de interesul cetățenilor” a spus ea.

Premierul a menționt că „cu toții avem un scop comun”.

„Cred că este foarte bine că noi cu toții avem un scop comun. E complicată sarcina pe care o avem. Aveți pretenții şi e bine să le aveți. Trebuie să ne criticați de fiecare dată când credeți că nu facem lucrurile corect. Noi o să venim și o să explicăm, dacă argumentele noastre o să fie suficient de convingătoare. Dacă argumentele dvs. o să fie mai convingătoare, atunci noi o să modificăm politicile, măsurile și acțiunile. Vreau doar cu toții să înțelegem, noi chiar suntem bine intenționați. Noi am luptat foarte mult pentru ca să ajungem aici, să putem construi împreună o societate democratică și o societate a bunăstării. Aceasta este o oportunitate pe care trebuie să o folosim pentru viitorul nostru al tuturor și, în special, al următoarelor generații”, a spus Maia Sandu.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее