1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. 1 000 000 DE CARDURI VISA EMISE DE MAIB. MULŢUMIM CLIENŢILOR PENTRU PERFORMANŢA COMUNĂ
16:30 - 19.08.2019
301
0 /5 Stars by
0
0

1 000 000 DE CARDURI VISA EMISE DE MAIB. MULŢUMIM CLIENŢILOR PENTRU PERFORMANŢA COMUNĂ

1 000 000 DE CARDURI VISA EMISE DE MAIB. MULŢUMIM CLIENŢILOR PENTRU PERFORMANŢA COMUNĂ

Moldova Agroindbank a emis cardul VISA cu numărul 1 000 000, un motiv în plus de a sărbători performanţele comune pe care zi de zi le obţinem împreună cu clienţii.

Astăzi un card VISA de la MAIB oferă clienţilor: siguranţa banilor; comoditatea gestionării mijloacelor financiare; rapiditatea efectuării plăţilor datorită tehnologiei Contactless; plăţi simple şi securizate în mediul online; posibilitatea utilizării cardului atât în ţară, cât şi peste hotare în reţeaua comercianţilor care afişează sigla sistemului internaţional de plăţi etc.

“Cu gratitudine pentru un parteneriat de succes” - este mesajul primit de MAIB din partea VISA International cu ocazia emiterii cardului milionar.

“Cu recunoştinţă pentru performanţa comună” – este mesajul pe care îl adresează întreaga echipă Moldova Agroindbank clienţilor băncii – pentru încredere şi performanţele obţinute.

MAIB şi sistemul de plăți VISA International au o istorie frumoasă de parteneriat începând cu anul 2002. În aceşti 17 ani Moldova Agroindbank a devenit cel mai important acceptant și emitent al cardurilor VISA în Republica Moldova.

Recent, Moldova Agroindbank a lansat în premieră pentru piața bancară din ţară posibilitatea de achitare în rate prin utilizarea cardului bancar, primul card de cumpărături fără dobândă – LiberCard, oferit clienților exclusiv prin cardul „Visa Rewards”.

Lucrăm continuu pentru a oferi noi avantaje şi funcţionalităţi clienţilor Moldova Agroindbank. Să performăm împreună!


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее