1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ​ȘEFUL MAI A INTERZIS OPRIREA ȘI VERIFICAREA VEHICULELOR ÎN LIPSA TEMEIURILOR LEGALE
16:30 - 19.08.2019
332
0 /5 Stars by
0
0

​ȘEFUL MAI A INTERZIS OPRIREA ȘI VERIFICAREA VEHICULELOR ÎN LIPSA TEMEIURILOR LEGALE

​ȘEFUL MAI A INTERZIS OPRIREA ȘI VERIFICAREA VEHICULELOR ÎN LIPSA TEMEIURILOR LEGALE

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a interzis angajaţilor Poliţiei oprirea și verificarea vehiculelor în lipsa temeiurilor legale.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la serviciul de presă al MAI, luni Andrei Năstase a semnat Ordinul cu privire la asigurarea respectării prevederilor actelor normative în domeniul controlului traficului rutier.

Ordinul este menit să asigure respectarea de către angajaţii Poliţiei a normelor privind oprirea vehiculelor și neadmiterea abuzurilor în activitate.

„Astfel, va fi interzisă oprirea și verificarea vehiculelor în lipsa temeiurilor legale. Totodată, la oprirea vehiculului poliţiștii vor fi obligaţi să informeze conducătorii auto cu privire la nume, funcţie și temeiul legal al opririi, și vor prezenta legitimaţia de serviciu”, se menţionează într-un comunicat al MAI.

De asemenea, unităţile de supraveghere a traficului vor fi amplasate numai în locuri vizibile, fiind interzisă practica anterioară de staţionare în spaţii ascunse conducătorilor auto.

„Măsura adoptată se înscrie în obiectivul prioritar al viceprim-ministrului, ministrului Afacerilor Interne Andrei Năstase de asigurare plenară a drepturilor și libertăţilor cetăţenilor și de prevenire a abuzurilor din partea instituţiilor de drept, inclusiv a structurilor subordonate MAI. Totodată, prin amplasarea strict la vedere a unităţilor de supraveghere se urmărește întărirea componentei de prevenţie”, se menţionează într-un comunicat al MAI citat de agenţia INFOTAG.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее