1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. IGOR DODON: TREBUIE SĂ FACEM TOT POSIBILUL PENTRU A ÎNTOARCE STATULUI ÎN GESTIONARE AEROPORTUL INTERNAȚIONAL CHIȘINĂU
16:30 - 21.08.2019
388
0 /5 Stars by
0
0

IGOR DODON: TREBUIE SĂ FACEM TOT POSIBILUL PENTRU A ÎNTOARCE STATULUI ÎN GESTIONARE AEROPORTUL INTERNAȚIONAL CHIȘINĂU

IGOR DODON: TREBUIE SĂ FACEM TOT POSIBILUL PENTRU A ÎNTOARCE STATULUI ÎN GESTIONARE AEROPORTUL INTERNAȚIONAL CHIȘINĂU

R. Moldova trebuie să facă tot posibilul pentru a întoarce Aeroportul Internațional Chișinău statului în gestionare mai repede, nu la expirarea termenului de 49 de ani. Potrivit agenției INFOTAG despre aceasta, într-un interviu pentru Europa Libera, a declarat președintele Igor Dodon

Potrivit lui, la momentul concesionării aeroportului a fost încălcată legislația și procedurile corespunzătoare.

„Avem comisie parlamentară specială de investigație în ceea ce ține de concesiunea aeroportului. Poziția noastră și în momentul când a fost semnat acest acord de concesiune, și a actualului Guvern, din ceea ce am auzit, că la momentul concesionării a fost încălcată legislația și procedurile. Mai mult ca atât, sunt bănuieli rezonabile că banii pentru unele lucrări de reparație sunt din furtul miliardului, de la Banca de Economii. Toate aceste lucruri trebuie puse pe masă și aceasta este o condiție suficientă pentru a anula acordul de concesiune”, a spus Dodon.

Vorbind despre noul proprietar al Avia Invest, șeful statului a menționat că „acest lucru nu schimbă absolut nimic”.

„Un proprietar nou al companiei, nu schimbă absolut nimic. Ei pot s-o vândă și la alții, dar asta nu schimbă absolut nimic, pentru că dacă sunt încălcări – dar ele sunt –, atunci statul trebuie să facă tot posibilul pentru a întoarce aeroportul statului în gestionare mai repede, nu la expirarea termenului de 49 de ani. Cetățenii trebuie să înțeleagă că aeroportul e al statului, a fost dat în concesiune, cu obligațiunea de a face investiții pentru o anumită perioadă. Este o practică internațională în ceea ce ține de astfel de contracte”, a spus Dodon.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее