1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. TRENUL VINULUI VA PORNI DIN GARĂ ÎN 6 SEPTEMBRIE
12:30 - 24.08.2019
591
0 /5 Stars by
0
0

TRENUL VINULUI VA PORNI DIN GARĂ ÎN 6 SEPTEMBRIE

TRENUL VINULUI VA PORNI DIN GARĂ ÎN 6 SEPTEMBRIE

Premieră pentru Moldova! Un tren al vinului va fi lansat pe șine în 6 septembrie. Special pentru VinOPERĂ - un eveniment cu recital de muzică și vin nelimitat la Castelul Mimi, trenul va transporta pasagerii de la Chișinău până la Bulboaca și înapoi.

Garnitura va fi una modernă și va porni din gară la ora 17:30. Din Bulboaca spre Chișinău, trenul va porni la ora 22:30. Durata călătoriei este de 45 de minute.

Nu ratați șansa de a savura pe deplin magia unei seri de toamnă. Primii 100 de călători care vor cumpăra bilete la cursă, vor primi în dar un pahar cu vin alb răcoritor chiar pe peron.

Biletele la cursa specială a Trenului Vinului pot fi procurate pe iTicket. Prețul unui bilet (tur-retur) este de 70 de lei. Copiii cu vârsta de până la 7 ani călătoresc gratuit.

Vă așteptăm la VinOPERA – să savurați notele muzicale ale unor celebre lucrări clasice și notele gustative ale vinurilor „Castel MIMI” Feteasca Albă și Rose Cabernet Sauvignon. Concertino Accordion Band și Cristina Scarlat ne vor delecta auzul cu lucrări interpretate într-o manieră absolut deosebită. În programul evenimentului vei putea asculta compoziții clasice, folk și rock ale unor compozitori precum: Ronan Hardiman, Felix Mendelson-Bartholdi, Nino Rota, Bela Bartok, George Bizet, Sammy Nestico, Hans-Gunther Kolz, Evghenii Derbenko, Veaceslav Gordzei, Pee Wee Ellis, Antonio Vivaldi.

La eveniment poți ajunge și cu propria mașină și te îndemnăm, dacă ai locuri disponibile în automobil, să anunți pe pagina evenimentului că ești dispus să transporți și alte persoane. Iar ca șoferii să nu să se simtă discriminați la eveniment, vor fi răsplătiți cu un cadou pe măsură - o sticlă de vin Castel Mimi, pe care o vor putea consuma acasă.

La VinOPERA poți savura muzica și vinul într-o atmosferă de picnic elegant, pe iarba gazonului verde, care va răspândi căldura soarelui, acumulată pe parcursul zilei. Poți lua o pătură pentru a te simți cât mai comod! Doritorii de a cunoaște tainele Castelului Mimi pot comanda prealabil o excursie.

Vă așteptăm la VinOPERA vineri, 6 septembrie, ora 19:00, la Castel Mimi.Prețul biletelor: procurare prealabilă - 350 lei; în ziua evenimentului - 450 lei. Biletele pot fi procurate pe iTicket. ATENȚIE! În prețul biletelor este inclusă degustarea NELIMITATĂ a vinurilor Castel Mimi.

Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее