1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ANDREI NĂSTASE ESTE ÎNGRIJORAT CĂ SISTEMUL LUI PLAHOTNIUC POATE TRECE TREPTAT SUB CONTROLUL LUI DODON
15:30 - 16.10.2019
260
0 /5 Stars by
0
0

ANDREI NĂSTASE ESTE ÎNGRIJORAT CĂ SISTEMUL LUI PLAHOTNIUC POATE TRECE TREPTAT SUB CONTROLUL LUI DODON

ANDREI NĂSTASE ESTE ÎNGRIJORAT CĂ SISTEMUL LUI PLAHOTNIUC POATE TRECE TREPTAT SUB CONTROLUL LUI DODON

În prezent, există tendința ca totul ce era controlat anterior de Vlad Plahotniuc (fostul președinte al Partidului Democrat – „I.”) să treacă în mâinile lui Igor Dodon (Președintele Republicii Moldova – „I.”), susţine candidatul la funcţia de primar al Chișinăului din partea blocului ACUM, Andrei Năstase.

Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a vorbit miercuri, la o întâlnire cu alegătorii, subliniind că „oamenii trebuie să ţină minte trecutul și faptul că Dodon a discutat cu Plahotniuc federalizarea țării, dar și crearea unei majorități (parlamentare) care să convină lor, nu cetățenilor”.

De asemenea,Năstase a menționat „cât de greu s-a ajuns la consens” în actuala coaliție de guvernare referitor la reforma justiției, în special a procuraturii, subliniind că „Dodon a fost împotriva reformei”.

„Noi vrem să eliberam justiția, însă Dodon vrea să o controleze. Dar noi nu putem permite ca justiția să treacă dintr-un buzunar în altul, iar acest lucru se referă şi la autoritățile publice. De fiecare dată, Dodon atacă guvernul și șantajează (blocul ACUM – „I.”) în baza creării majorității (cu socialiștii – „I.”). Dar trebuie să schimbăm situația din Moldova, avem nevoie de progrese”, a spus el.

Candidatul a subliniat că „nu este în drept să admită ca oraşul Chișinău să ajungă în mâinile lui Dodon, deoarece generațiile viitoare nu vor ierta acest lucru”.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее