1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. PARLAMENTUL A RESPINS PROPUNEREA DE A-L AUDIA PE MINISTRU ECONOMIEI ŞI PE PREŞEDINTELE CONSILIULUI „MOLDOVAGAZ”
13:30 - 05.12.2019
225
0 /5 Stars by
0
0

PARLAMENTUL A RESPINS PROPUNEREA DE A-L AUDIA PE MINISTRU ECONOMIEI ŞI PE PREŞEDINTELE CONSILIULUI „MOLDOVAGAZ”

PARLAMENTUL A RESPINS PROPUNEREA DE A-L AUDIA PE MINISTRU ECONOMIEI ŞI PE PREŞEDINTELE CONSILIULUI „MOLDOVAGAZ”

Parlamentul a respins propunerea fracțiunii Platformei Demnitate și Adevăr de a-i audia în această săptămână pe ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, și pe președintele Consiliului de administrație al „Moldovagaz”, Vadim Ceban, în legătură cu riscul sistării aprovizionării cu gaze rusesc în Moldova prin tranzitarea Ucrainei începând cu 1 ianuarie 2020.

Potrivit agenției INFOTAG, vicepreședintele Parlamentului, șeful fracțiunii Platformei DA, Alexandru Slusari, a declarat că, în pofida declarațiilor Președintelui Igor Dodon despre continuarea livrărilor de gaze ruseşti în Moldova în anul viitor, modalitatea de a asigura aprovizionarea rămâne neclară.

„Președintele spune că există trei opțiuni pentru tranzitul și livrarea de gaze în Moldova, de aceea nu există riscul sistării furnizării gazului către republică. Cu toate acestea, ieri, Guvernul a inițiat în regim de urgență negocierile pentru semnarea unui acord cu BERD pentru a obține un credit cu scopul de a achiziționa gaze din Ucraina sau UE”, a spus el.

Potrivit deputatului, această situație trebuie clarificată, în special în ceea ce privește condițiile împrumutului și prețul de achiziție.

Propunerea a fost susținută doar de câțiva deputați ai Partidului Democrat (PDM), precum și de fracțiunea Platformei DA și a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Însă voturile lor nu au fost suficiente pentru a include subiectul pe ordinea de zi.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее