1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. MINISTRUL DE EXTERNE VA PREZENTA POZIŢIA MOLDOVEI PRIVIND REGLEMENTAREA TRANSNISTREANĂ LA CONSILIUL MINISTERIAL AL OSCE
13:30 - 05.12.2019
236
0 /5 Stars by
0
0

MINISTRUL DE EXTERNE VA PREZENTA POZIŢIA MOLDOVEI PRIVIND REGLEMENTAREA TRANSNISTREANĂ LA CONSILIUL MINISTERIAL AL OSCE

MINISTRUL DE EXTERNE VA PREZENTA POZIŢIA MOLDOVEI PRIVIND REGLEMENTAREA TRANSNISTREANĂ LA CONSILIUL MINISTERIAL AL OSCE

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, va participa la lucrările celei de-a 26-a reuniuni anuale a Consiliului Ministerial al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), care se desfășoară în orașul Bratislava, Republica Slovacă, statul care deține Președinția în exercițiu la OSCE.

Potrivit agenției INFOTAG cu referire la surse din cadrul MAEIE, în cadrul reuniunii, miniștrii de externe a celor 57 de state participante la OSCE vor discuta despre evoluțiile care au avut loc în acest an în domeniul securității și vor efectua un schimb de opinii pe chestiuni de actualitate de pe agenda organizației pe cele trei dimensiuni: politico-militară, economică și mediu, și umanitară. O atenție deosebită se va acorda perspectivelor de soluționare a conflictelor prelungite din spațiul OSCE și modalităților de consolidare a securității europene.

Ciocoi va vorbi despre viziunile Republicii Moldova asupra chestiunilor menționate și va prezenta poziția țării noastre privind procesul de soluționare a conflictului transnistrean.

În marja reuniunii, agenda de lucru a ministrului moldovean de externe mai include o serie de reuniuni ministeriale în diferite formate de cooperare (Organizația pentru Democrație și Dezvoltare Economică, Uniunea Europeană + Parteneriatul Estic), precum și mai multe întrevederi bilaterale cu omologii săi din alte state.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее