1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ​CSP A APROBAT TREI ADJUNCȚI AI PROCURORULUI GENERAL AL MOLDOVEI
16:30 - 06.12.2019
209
0 /5 Stars by
0
0

​CSP A APROBAT TREI ADJUNCȚI AI PROCURORULUI GENERAL AL MOLDOVEI

​CSP A APROBAT TREI ADJUNCȚI AI PROCURORULUI GENERAL AL MOLDOVEI

Consiliul Superior al procurorilor (CSP) a aprobat vineri trei adjuncți ai procurorului general al Moldovei, Alexandru Stoianoglo.

Potrivit agenţiei INFOTAG, aceştia au devenit Iurie Perevoznic, Ruslan Popov și Mircea Roșioru.

Prezentând candidații la Consiliu, Stoianoglo a subliniat că toți trei cunosc activitatea procurorilor din interior, căci au lucrat mult timp în diferite funcții la instituţie departament. Doar Perevoznic a plecat din sistem, activând drept avocat parlamentar. Popov este doctor în drept, a trecut prin numeroase etape ale carierei în procuratură, iar din august 2018 este şef al secției de analiză criminologică. Roşioru activează în procuratură încă din 2010, ar anterior a fost membru al Comisiei de evaluare a candidaților pentru funcția de judecător la Institutul Național de Justiție.

Întrebat despre prioritățile în activitate, Perevoznic a menționat că scopul său este ca procurorii să recâștige încrederii cetățenilor.

„Procurorii trebuie să fie profesioniști incoruptibili și obiectivi în domeniul lor”, a spus el.

Popov este convins de necesitatea investigării dosarelor de rezonanţă. În același timp, el consideră că măsurile procesuale speciale, cum ar fi interceptările, perchezițiile, arestările, trebuie utilizate cu precauție, precum și trebuie să se renunţe la justiția selectivă.

Stoianoglo a spus că are încredere în aceste persoane și știe că ei sunt specialiști responsabili.

CSP a aprobat în unanimitate candidații propuși.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее