1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. MARK TKACIUK CONSIDERĂ CĂ PSRM ESTE UN PARTID MONARHIC, DAR NU DE STÂNGA”
13:30 - 13.12.2019
278
0 /5 Stars by
0
0

MARK TKACIUK CONSIDERĂ CĂ PSRM ESTE UN PARTID MONARHIC, DAR NU DE STÂNGA”

MARK TKACIUK CONSIDERĂ CĂ PSRM ESTE UN PARTID MONARHIC, DAR NU DE STÂNGA”

Unul dintre fondatorii Partidului de acţiune colectivă „Congresul civic”, Mark Tkaciuk, consideră că Partidul Socialiştilor (PSRM) nu este un partid de stânga.

Potrivit agenţiei INFOTAG, el a menţionat în ajun, la TV8, că „în Moldova nu există segmentul politic de stânga care să lupte pentru interesele majorității oamenilor, nu există niciun partid politic care să desfăşoare o politică consecventă pentru protejarea intereselor cetățenilor”.

Tkaciuk susţine că Partidul Socialiștilor este „partidul oamenilor bogați care, prin contrabandă, a pătruns mai demult pe flancul stâng”.

„Poate oare un partid monarhic să se numească de stânga? Pur și simplu au apărut nişte partide mimate, care aleargă cu un steag asemănător cu cel roșu, repetă niște sloganuri, iar între timp, liderii se îngrașă, își umplu buzunarele cu bani, își angajează rudele. PSRM a ales cea mai proastă formă de a continua similaritatea tradițiilor Partidului Comuniștilor”, a spus politicianul.

Totuși, el nu-l identifică pe președintele Igor Dodon cu PSRM.

„Desigur, aceasta nu este același lucru. Chiar și pentru Partidul Socialiștilor. Există oameni în PSRM care anterior nu făceau parte din partide, nu erau transfugi, nu fugeau din opoziție la guvernare, sunt destul de mulți oameni sinceri”, a menționat Tkaciuk.

Referindu-se la atitudinea față de Partidul Acțiune și Solidaritate, Tkaciuk a menționat că reprezentanților „Congresul civic” „le-a plăcut consecvenţa în acțiunile Maiei Sandu”, dar ea „a admis o luptă sistematică foarte gravă, anulând rezultatele concursului pentru procurorul general și i-a oferit lui Igor Dodon un bun motiv pentru demisia Guvernului”.

„Dar Maia Sandu nu seamănă a fi un om lacom, un om care face politică de dragul banilor. Ea nu este despre bani, ci despre convingeri, care, desigur, sunt îndoielnice din punctul nostru de vedere, dar acest lucru oferă deja motive pentru o conversație sinceră”, a spus el.

Tkaciuk nu crede că ar putea colabora cu Platforma DA, numindu-l pe liderul acesteia, Andrei Năstase, „un politician neprevăzător şi care poate fi de sine stătător”. Vorbind despre Partidul Democrat, politicianul consideră că acesta „trebuie închis”. Iar despre posibila cooperare cu „Partidul Nostru”, el spune că „acesta este mai aproape, acolo sunt foarte mulți oameni sinceri, normali, care au trecut prin foarte multe încercări grele în perioada persecutării formaţiunii”.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее