1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. PREŞEDINTELE PROPUNE „ÎNĂSPRIREA REGULILOR DE IMPORT PENTRU A CREŞTE PRODUCŢIA INTERNĂ”
15:30 - 13.12.2019
281
0 /5 Stars by
0
0

PREŞEDINTELE PROPUNE „ÎNĂSPRIREA REGULILOR DE IMPORT PENTRU A CREŞTE PRODUCŢIA INTERNĂ”

PREŞEDINTELE PROPUNE „ÎNĂSPRIREA REGULILOR DE IMPORT PENTRU A CREŞTE PRODUCŢIA INTERNĂ”

Preşedintele Igor Dodon consideră că în Moldova trebuie înăsprite regulile de import pentru a creşte producţia internă”. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a menţionat vineri, pe youtube, răspunzând la întrebările cetăţenilor.

Președintele a menționat că „o bună parte din mărfurile care pot fi produse în Moldova, creând locuri de muncă, sunt importate actualmente din Turcia, România, Uniunea Europeană, iar piața internă este practic plină cu mărfuri de import”.

„Poziția mea este aceasta: Guvernul trebuie să folosească toate instrumentele – tarifare, netarifare. Primele presupun majorarea taxelor vamale la importul mărfurilor pe care le putem produce în Moldova, astfel încât mărfurile importate să fie mai scumpe decât cele locale. Și cetățenii vor cumpăra produse locale, pentru că sunt mai bune și mai ieftine”, a spus Dodon.

El a subliniat că „ideea este de a înăspri regulile de import și de a produce tot ceea ce este posibil pentru consumul intern”.

„Aceasta se referă la toate produsele agricole – lapte, carne, care sunt importate acum din UE. Aceasta se referă la multe alte categorii de bunuri, a căror producție va crea locuri de muncă și va dezvolta economia Republicii Moldova. Aceasta este abordarea mea, Guvernul este de acord cu ea și vom lua măsuri în acest sens”, a încheiat Președintele.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее