1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. MINISTERUL DE EXTERNE AL RUSIEI AFIRMĂ CĂ PROGRESUL ÎN REGLEMENTAREA TRANSNISTREANĂ A FOST PIERDUT
15:30 - 13.12.2019
360
0 /5 Stars by
0
0

MINISTERUL DE EXTERNE AL RUSIEI AFIRMĂ CĂ PROGRESUL ÎN REGLEMENTAREA TRANSNISTREANĂ A FOST PIERDUT

MINISTERUL DE EXTERNE AL RUSIEI AFIRMĂ CĂ PROGRESUL ÎN REGLEMENTAREA TRANSNISTREANĂ A FOST PIERDUT

Aspectele pozitive în reglementarea transnistreană, obţinute în anii 2017-2018, au fost risipite, consideră purtătoarea de cuvânt a Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova.

Potrivit agenţiei INFOTAG, vineri, în timpul unei teleconferințe cu jurnaliștii moldoveni, ea nu a exclus că regresul ţine de procesele care au avut loc în Moldova după alegerile parlamentare.

„În dreapta Nistrului s-au schimbat trei guverne, unii politicieni moldoveni responsabili de reglementarea transnistreană se pare că se ghidau de propriile considerente și, în opinia noastră, tergiversau realizarea acordurilor încheiate anterior”, a spus Zaharova.

Potrivit ei, din cauza scăderii dinamicii reuniunilor grupurilor de lucru moldo-transnistrene și a regresului în anumite direcţii, nu a fost convenit protocolul final după singura reuniune oficială din acest an în formatul „5+2” de la Bratislava.

„Noi, ca stat garant al reglementării, contactăm activ cu părțile, pentru ca în cele două săptămâni rămase ale Președinției slovace a OSCE, Chișinăul și Tiraspolul să poată depăși divergenţele în probleme concrete și să semneze Protocolul de la Bratislava”, a spus ea.

Potrivit purtătoarei de cuvânt, semnarea acestui document este necesară pentru a determina direcţiile de dezvoltare ulterioară în problema reglementării transnistrene.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее