1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. CONSILIUL SUPREM DE SECURITATE CONSIDERĂ CĂ TREBUIE PUSĂ O BAZĂ PENTRU PREVENIREA INFRACŢIUNILOR
13:30 - 21.01.2020
137
0 /5 Stars by
0
0

CONSILIUL SUPREM DE SECURITATE CONSIDERĂ CĂ TREBUIE PUSĂ O BAZĂ PENTRU PREVENIREA INFRACŢIUNILOR

CONSILIUL SUPREM DE SECURITATE CONSIDERĂ CĂ TREBUIE PUSĂ O BAZĂ PENTRU PREVENIREA INFRACŢIUNILOR

Consiliul Suprem de Securitate (CSS) consideră că trebuie pusă o bază pentru prevenirea infracţiunilor. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta a menţionat Preşedintele Igor Dodon după şedinţa de marţi a CSS.

„În cadrul ședinței a fost examinată și situația infracțională. Evident, aceasta este rezultatul reformelor prost concepute, efectuate la Ministerul Afacerilor Interne în ultimii 10 ani. În aceşti ani, institutul poliţiştilor de sector a fost practic distrus. Dacă mai înainte inspectorul este responsabil de 2200-2500 de oameni, acum acest număr ajunge la 10 000 de persoane. Adesea, e vorba de patru-cinci sate. Situația trebuie îmbunătăţită, este nevoie de lucru de profilactică”, a spus Dodon.

Președintele, care a spus anterior că de situația criminogenă dificilă este vinovat fostul ministru de Interne, Andrei Năstase, a spus că „nimeni nu este de vină, deoarece aceasta este situația acum”.

„Aceasta nu depinde de fostul sau actualul guvern. Suntem obligați să luăm măsuri și să corectăm această situație pentru a preveni în viitor asemenea infracțiuni de rezonanţă. De asemenea, trebuie menționat că aproximativ 80% din infracțiunile grave sunt comise în stare de ebrietate alcoolică”, a spus Președintele.

El a mai spus că la şedinţa CSS a fost discutată şi situația privind migrația ilegală din Moldova.

„În ultimul timp au fost cazuri când cetățenii unui anumit grup etnic au plecat în străinătate și au solicitat azil politic în Germania sau în alte țări ale Uniunii Europene. În acest sens, au fost pornite trei cauze penale. Situația este sub control pentru a preveni astfel de cazuri”, a spus Dodon.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее