1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ALTE DOUĂ PERSOANE CU COVID-19 AU DECEDAT ÎN MOLDOVA
12:30 - 07.04.2020
78
0 /5 Stars by
0
0

ALTE DOUĂ PERSOANE CU COVID-19 AU DECEDAT ÎN MOLDOVA

ALTE DOUĂ PERSOANE CU COVID-19 AU DECEDAT ÎN MOLDOVA

Alţi doi pacienţi cu coronavirus COVID-19 din Moldova au decedat, iar numărul total al victimelor a ajuns la 21. Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta a anunțat marţi, la un briefing, ministrul Sănătății, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

Ea a menţionat că ambii bărbaţi aveau câte 68 de ani şi au fost internaţi în spital pe 3 şi 6 aprilie în stare extrem de gravă.

Potrivit ministrului, în prezent, în Moldova sunt înregistrate 965 cazuri de infectare cu coronavirus COVID-19, dintre care 111 cazuri sunt de import, iar restul reprezintă infectare locală. Numărul total de teste efectuate a ajuns la 4,59 mii.

Dumbrăveanu a spus că 77 de pacienți sunt în stare gravă, 335 sunt în stare medie, restul sunt în stare satisfăcătoare, iar 40 de persoane s-au vindecat.

De asemenea, ea a menționat că Ziua Mondială a Sănătății, marcată astăzi, are o importanță deosebită în acest an, deoarece întreaga lume se confruntă cu o epidemie globală. În acest context, ministrul a îndemnat cetățenii să respecte recomandările medicilor pentru a le facilita munca în lupta împotriva coronavirusului.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее