1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ​PARTIDUL SOCIALIŞTILOR ŞI-A REITERAT POZIŢIA CĂ PREȘEDINTELE TREBUIE SĂ FIE ALES DIRECT DE CĂTRE POPOR
12:30 - 07.04.2020
85
0 /5 Stars by
0
0

​PARTIDUL SOCIALIŞTILOR ŞI-A REITERAT POZIŢIA CĂ PREȘEDINTELE TREBUIE SĂ FIE ALES DIRECT DE CĂTRE POPOR

​PARTIDUL SOCIALIŞTILOR ŞI-A REITERAT POZIŢIA CĂ PREȘEDINTELE TREBUIE SĂ FIE ALES DIRECT DE CĂTRE POPOR

Partidul Socialiştilor (PSRM) şi-a reiterat poziţia că Președintele trebuie să fie ales direct de către popor. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta se menţionează într-un comunicat publicat marţi pe site-ul PSRM.

„Ca urmare a mai multor solicitări din partea jurnaliștilor, venite în ultimele zile, de a comenta o eventuală modificare a procedurii de alegere a șefului statului, PSRM vine cu câteva precizări. Mai întâi de toate, discuțiile respective nu au nimic în comun cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. PSRM rămâne ferm pe poziția sa exprimată și promovată anterior. Președintele Republicii Moldova trebuie să fie ales direct de către tot poporul”, se arată în document.

De asemenea, socialiştii susțin demersul Preşedintelui Igor Dodon precum că, „în perioada excepțională, când țara se confruntă cu pandemia COVID-19, este necesar un moratoriu pe teme politice”.

„Suntem convinși de faptul că întreaga clasă politică, întreaga societate trebuie să se concentreze pe efortul de a apăra cetățenii de coronavirus și să diminuăm efectele negative provocate de această criză. Sănătatea și viața cetățenilor noștri este o prioritate supremă și socialiștii se vor concentra pe acordarea suportului necesar autorităților în lupta cu coronavirusul. Îndemnăm toate forțele politice să facă același lucru”, se arată în comunicatul PSRM.

Discuțiile despre schimbarea formei alegerilor prezidențiale a început după ce, în acest weekend, președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, s-a pronunţat pentru anularea alegerilor prezidențiale, cu desfăşurarea ulterioară a alegerilor președintelui în Parlament.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее