1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE A R. P. CHINEZE A RĂSPUNS LA DECLARAȚIILE MASS-MEDIEI OLANDEZE, CĂ MĂȘTILE CHINEZE NU SUNT CALIFICATE: AU FOST NOTIFICAȚI ÎN PREALABIL CĂ LOTURILE RELEVANTE ERAU MĂȘTI NON-MEDICALE
17:30 - 07.04.2020
88
0 /5 Stars by
0
0

MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE A R. P. CHINEZE A RĂSPUNS LA DECLARAȚIILE MASS-MEDIEI OLANDEZE, CĂ MĂȘTILE CHINEZE NU SUNT CALIFICATE: AU FOST NOTIFICAȚI ÎN PREALABIL CĂ LOTURILE RELEVANTE ERAU MĂȘTI NON-MEDICALE

MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE A R. P. CHINEZE A RĂSPUNS LA DECLARAȚIILE MASS-MEDIEI OLANDEZE, CĂ MĂȘTILE CHINEZE NU SUNT CALIFICATE: AU FOST NOTIFICAȚI ÎN PREALABIL CĂ LOTURILE RELEVANTE ERAU MĂȘTI NON-MEDICALE

Recent, mass-media din unele țări europene, precum Olanda și Belgia, au raportat că măștile achiziționate în China erau necalificate și aveau probleme de calitate. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Chinei, dn. Hua Chunying a dat răspuns la aceste declarațiile astăzi într-o conferință de presă, transmite Global News.

În ceea ce privește calitatea măștilor raportate de mass-media olandeză, conform unei investigații preliminare efectuate de autoritățile chineze, lotul de măști a fost achiziționat chiar de agentul olandez, iar denumirea „măști non-medicale” a fost indicată și în procedura de declarare a exportului.

În actuala epidemie globală, China vrea ca țările să-și depășească dificultățile: unele companii lucrează ore suplimentare și muncesc zi și noapte pentru a furniza în mod activ diverse tipuri de materiale anti-epidemice comunității internaționale. Întotdeauna China a acordat o mare importanță calității produselor de export. Autoritățile chineze relevante tocmai au introdus măsuri de reglementare mai stricte, cerând ca companiile interesate care exportă materiale medicale să depună declarații scrise sau electronice atunci când se declară la vamă, dovedind că produsele exportate au primit un certificat de înregistrare chinez a unui dispozitiv medical care îndeplinește standardele de calitate ale țărilor (regiunilor) importatoare.

Măștile sunt împărțite în diferite standarde și grade de protecție, precum protecție de zi cu zi sau medicale profesionale. În prezent, țările au mare nevoie de materiale anti-epidemice și amintim cu atenție utilizatorilor să verifice minuțios utilizarea produsului și instrucțiunile înainte de cumpărare și utilizare, precum și conformitatea acestora cu standardele de utilizare a cumpărătorului, pentru a evita erorile în situații de urgență și pentru a utiliza măști non-medicale în scopuri medicale. Unii reprezentanți mass-media speculează în mod iresponsabil așa-numitele probleme de calitate ale mărfurilor chineze înainte de a clarifica faptele. Sper să nu aibă motive ascunse, deoarece acest lucru nu contribuie la cooperarea internațională în lupta împotriva epidemiilor.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее