1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. PREŞEDINTELE IGOR DODON CONSIDERĂ CĂ BISERICA TREBUIE SĂ-L POMENEASCĂ PE PREMIERUL ION CHICU ÎN RUGĂCIUNI
10:30 - 22.05.2020
9
0 /5 Stars by
0
0

PREŞEDINTELE IGOR DODON CONSIDERĂ CĂ BISERICA TREBUIE SĂ-L POMENEASCĂ PE PREMIERUL ION CHICU ÎN RUGĂCIUNI

PREŞEDINTELE IGOR DODON CONSIDERĂ CĂ BISERICA TREBUIE SĂ-L POMENEASCĂ PE PREMIERUL ION CHICU ÎN RUGĂCIUNI

Preşedintele Igor Dodon consideră că nu este corect ca Guvernul Ion Chicu să fie atacat pentru faptul că restricţionează aglomerarea oamenilor în scop de securitate pentru sănătatea lor.

Potrivit agenţiei INFOTAG, într-un interviu pentru portalul Unimedia, Preşedintele a reacţionat la declaraţia Sinodului Bisericii Ortodoxe Din Moldova, care a avertizat că nu se va ruga pentru sănătatea prim-ministrului, dacă acesta nu va anula interdicţia de desfăşurare a slujbelor în incinta bisericilor, impusă în legătură cu COVID-19.

"Aş vrea ca Biserica să nu-i pomenească în timpul slujbelor pe cei care au votat şi au promovat legea privind egalitatea de şanse, care a fost o mare problemă. Iar la această etapă, nu este corect să ataci Guvernul, care face tot posibilul pentru a menţine stabilitatea în ţară. Înţeleg absolut totul, dar Guvernul Chicu se confruntă cu o problemă fără precedent... Cred că Ion Chicu este ultimul politician al cărui nume nu trebuie pomenit la slujbe", a spus Preşedintele.

Într-un apel, Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova a solicitat conducerii de vârf a ţării ca vaccinarea împotriva COVID-19 să se facă benevol.

"Eu sunt un tată responsabil. De aceea, atunci când apar astfel de riscuri şi pandemii, vaccinarea este necesară. Acest lucru reduce riscul de infecţie şi, dacă apare vaccinul, trebuie să beneficiem de el. De asemenea, cred că fiecare decide dacă trebuie să se vaccineze sau nu, pentru că ştie că există riscuri", a spus Preşedintele.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее