1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ADMINISTRAŢIA DE STAT A DRUMURILOR A SEMNAT CONTRACTE PENTRU REPARAŢIA A 243 KM DE DRUMURI
15:30 - 01.07.2020
4
0 /5 Stars by
0
0

ADMINISTRAŢIA DE STAT A DRUMURILOR A SEMNAT CONTRACTE PENTRU REPARAŢIA A 243 KM DE DRUMURI

ADMINISTRAŢIA DE STAT A DRUMURILOR A SEMNAT CONTRACTE PENTRU REPARAŢIA A 243 KM DE DRUMURI

De joi, constructorii pot purcede la repararea drumurilor în Moldova în cadrul programului de stat „Drumuri bune 2020”.

Potrivit agenţiei INFOTAG, anunţul a fost făcut miercuri de ministrul Economiei şi Infrastructurii, Sergiu Railean, după ceremonia de semnare a patru contracte cu antreprenorii selectaţi de Administraţia de Stat a Drumurilor în urma licitaţiilor.

Potrivit lui, anul acesta în bugetul de stat pentru program sunt prevăzuţi 1,375 mlrd. lei, bani din care vor fi reparaţi circa 900 km de drumuri în 1200 de localităţi.

Cu noii contractanţi, vor fi reabilitate drumuri în opt raioane sau 243 km în sumă de 222 mil. lei.

Specialiștii de la SA „Drumuri Bălți” vor repara drumurile în raioanele Fălești și Sîngerei, cei de la SA „Drumuri Briceni” în raioanele Ocniţa și Briceni, cei de la SRL „Genesis International” – în raioanele Șoldănești și Rezina și specialiştii de la SA „Drumuri Ialoveni” – în raioanele Ialoveni și Nisporeni.

„Segmentele pentru reparații au fost selectate de comun acord cu autoritățile locale. În lucrări vor fi antrenate 500 de unităţi de tehnică și cel puțin 5000 de muncitori”, a menţionat directorul Administrației de Stat a Drumurilor, Veaceslav Potop.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее