1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. Mesajul lui Igor Dodon cu ocazia Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii
12:08 - 04.07.2020
2
0 /5 Stars by
0
0

Mesajul lui Igor Dodon cu ocazia Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii

Mesajul lui Igor Dodon cu ocazia Zilei Independenței Statelor Unite ale AmericiiMesajul lui Igor Dodon cu ocazia Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii
Președintele Igor Dodon a trimis un mesaj de felicitare liderului de la Casa Albă, Donald Trump, precum și întregului popor american cu ocazia Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii.

"Cu ocazia Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii, în numele meu și al poporului Republicii Moldova, vă adresez personal, precum și tuturor cetățenilor americani cele mai sincere felicitări, împreună cu alese urări de bine. Mă bucur de faptul că între Republica Moldova și Statele Unite ale Americii s-au stabilit relații speciale de prietenie și colaborare, bazate pe idealuri comune și încredere reciprocă.", a declarat șeful statului.

Igor Dodon i-a mulțumit omologului american pentru asistența tehnico-financiară substanțială oferită în ultimele decenii de Statele Unite țării noastre, precum și susținerea acordată în vederea implementării reformelor, consolidării statului de drept și sporirii capacității instituțiilor strategice. Potrivit șefului statului, SUA și-au dovedit sprijinul printr-un ajutor impunător și în această perioadă dificilă de pandemie, în pofida situației cu care se cunfruntă pe plan intern. Într-un final, președintele Igor Dodon a reafirmat interesul Republicii Moldova de a extinde cooperarea cu SUA și de a consolida dialogul politic la nivel înalt.

"Reafirmând interesul Republicii Moldova de a extinde cooperarea cu Statele Unite ale Americii și de a consolida dialogul politic la nivel înalt, Vă rog să acceptați, Stimate Domnule Președinte, asigurările distinsei mele considerații.", se mai arată în mesajul lui Igor Dodon

Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее