1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. Premierul încercă a treia oară: Ion Chicu va merge din nou la Parlament
09:39 - 05.07.2020
1
0 /5 Stars by
0
0

Premierul încercă a treia oară: Ion Chicu va merge din nou la Parlament

Premierul încercă a treia oară: Ion Chicu va merge din nou la ParlamentPremierul încercă a treia oară: Ion Chicu va merge din nou la Parlament
Premierul va încerca a treia oară să prezinte în Parlament proiectele de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea. Biroul Permanent a decis să convoace luni, la ora 14:00, ședința plenară a legislativului pentru a dezbate acest subiect, după ce alte două şedinţe au eşuat. De cealaltă parte, opoziția susţine că, cel mai probabil, va boicota și ședința de luni.

SERGIU LITVINENCO, deputat PAS: "Noi nu vom veni nici luni. Noi intuim că acest Guvern incompetent care a dus țara la ruine caută pretexte pentru a-și da demisia și ulterior a învinui Parlamentul. Asta sunt pretexte de doi bani, vezi Doamne el vrea să promoveze proiecte prin care să majoreze salariile."

Deputații Platformei DA urmează să decidă luni dacă vor participa sau nu la şedinţa plenară. Totuși, președintelui fracțiunii, Alexandru Slusari, insistă că proiectele trebuie să treacă prin comisiile parlamentare.

ALEXANDRU SLUSARI, vicepreședintele Parlamentului din partea Platformei DA: "Acest tupeu devine unul de neexplicat. Am impresia că Chicu caută motiv pentru demisie. Datele problemei nu s-au schimbat. Argumente suplimentare noi nu am auzit de ce noi trebuie să intrăm în sală."

Deputații PRO MOLDOVA spun că nu cred în declaraţiile premierului Chicu şi de aceea vor boicota şi următoarea şedinţă a Parlamentului.

SERGIU SÎRBU, deputat PRO MOLDOVA: "Intenționat se forțează lucrurile pentru a da vina pe opoziție, poate ar dori să forțeze demisia Guvernului. În orice caz cu siguranță nu scopul nobil declarat de a susține medicii, pensionarii."

Consilierul premierului Ion Chicu, Vitalie Dragancea, ne-a spus că prim-ministrul va veni luni în Parlament pentru că urmărește bunăstarea populației și i-a îndemnat pe deputați să facă același lucru. Liderul fracţiunii PDM, Dumitru Diacov, ne-a scris că, în opinia lui, opoziția este iresponsabilă. Diacov a mai spus că dacă unii deputați nu sunt de acord cu acțiunile Guvernului, atunci să depună moțiune de cenzură. Socialiștii nu ne-au răspuns la telefon pentru a oferi un comentariu la acest subiect. Joi și vineri, deputaţii din opoziţie au boicotat ședințele Parlamentului, deoarece, în opinia lor, asumarea răspunderii este inexplicabilă și neconstituțională, iar legislativul este perfect funcțional. Mai mult, aceştia susţin că Guvernul recurge la uzurparea puterii în stat. Însă reprezentanții executivului au negat toate acuzațiile şi au menționat că asumarea răspunderii este un drept legal, iar Guvernul nu a comis niciun abuz.

Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее