1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA
  4. Guvernul va aloca mijloace financiare localităților afectate de calamitățile naturale
18:41 - 10.07.2020
2
0 /5 Stars by
0
0

Guvernul va aloca mijloace financiare localităților afectate de calamitățile naturale

sursa: gov.md А+ А-
Guvernul va aloca mijloace financiare localităților afectate de calamitățile naturaleGuvernul va aloca mijloace financiare localităților afectate de calamitățile naturale

Prim-ministrul Ion Chicu a prezidat Ședința Comisiei pentru Situații Excepționale.

 

În cadrul acesteia s-a decis alocarea a cca 12 milioane de lei din Fondul de Intervenții pentru lichidarea consecințelor calamităților naturale din mai multe localități ale Republicii Moldova.

Printre raioanele care au avut de suferit cel mai mult din cauza intemperiilor, se numără: Basarabeasca, Ungheni (Cetireni), Ialoveni (Hansca, Pojăreni, Costești, Țipala, Horești), Telenești (Chiștelnița, Sărătenii Vechi, Leușeni), orașul Lipcani.

 

Resursele vor fi alocate pentru compensarea prejudiciilor oamenilor cărora fenomenele meteorologice nefaste le-au distrus locuințelele și gospodăriile. Vor fi restabilite mai multe porțiuni de drum, dar și reparate acoperișurile unor spitale, instituții școlare și preșcolare care au fost afectate de grindină.

 

Peste 2 milioane de lei vor fi distribuiți pentru alocarea spațiului locativ pentru 29 de familii de sinistrați din orașul Lipcani, pe motiv că blocul de locuit este într-o stare avariată.

 

CSE continuă recepționarea și evaluarea solicitărilor venite de la APL.


Guvernul va aloca mijloace financiare localităților afectate de calamitățile naturale

Guvernul va aloca mijloace financiare localităților afectate de calamitățile naturale

Guvernul va aloca mijloace financiare localităților afectate de calamitățile naturale

Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее