1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. PREMIERUL ION CHICU NU EXCLUDE INTRODUCEREA UNOR NOI RESTRICŢII PENTRU PREVENIREA CORONAVIRUSULUI
12:30 - 13.07.2020
2
0 /5 Stars by
0
0

PREMIERUL ION CHICU NU EXCLUDE INTRODUCEREA UNOR NOI RESTRICŢII PENTRU PREVENIREA CORONAVIRUSULUI

PREMIERUL ION CHICU NU EXCLUDE INTRODUCEREA UNOR NOI RESTRICŢII PENTRU PREVENIREA CORONAVIRUSULUI

Prim-ministrul Ion Chicu nu exclude că ar putea fi introduse noi restricţii în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a declarat luni dimineaţa, după şedinţa tradiţională cu Preşedintele şi speakerul Parlamentului.

„Situația epidemiologică rămâne foarte alarmantă în întreaga lume, în Europa și în regiune. Țara noastră nu face excepție, în ciuda reducerii numărului de cazuri de infecție comparativ cu săptămânile anterioare. În ultimele zile, cu excepția zilei de ieri, peste tot au fost înregistrate antirecorduri după numărul de cazuri de infecție. Multe țări impun restricții, inclusiv pentru sectorul HoReCa. Nu este exclus că şi noi vom fi nevoiţi să revenim la interdicții, dacă situația nu se îmbunătățește”, a spus Chicu.

El şi-a exprimat regretul că Italia și Ungaria au inclus Moldova în „zona roșie” – a țărilor cu cel mai înalt nivel de răspândire a COVID-19, astfel impunând interdicție completă la intrare și tranzit pentru cetăţenii Moldovei.

„Aceste interdicții vor rămâne în vigoare până când situația răspândirii coronavirusului va fi luată sub control, inclusiv în Republica Moldova”, a spus Chicu.

El a îndemnat concetățenii să respecte cu strictețe măsurile prescrise pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

„Puteți critica autoritățile, puteți să vă indignați. Dar atâta timp cât nu vom respecta toate măsurile, situația nu se va îmbunătăți. Dacă vom merge cu microbuzele la Orheiland (parc de distracţii din Orhei, care nu s-a conformat deciziei autorităților centrale privind închiderea instituţiilor de distracţie – „I.”), atunci nu vom merge în Italia”, a subliniat Chicu.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее