1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. DEPUTATUL PARTIDULUI PAS CONSIDERĂ CĂ ODATĂ CU ADOPTAREA AMENDAMENTELOR LA CODUL ELECTORAL A ÎNCEPUT FALSIFICAREA ALEGERILOR
13:30 - 15.07.2020
2
0 /5 Stars by
0
0

DEPUTATUL PARTIDULUI PAS CONSIDERĂ CĂ ODATĂ CU ADOPTAREA AMENDAMENTELOR LA CODUL ELECTORAL A ÎNCEPUT FALSIFICAREA ALEGERILOR

DEPUTATUL PARTIDULUI PAS CONSIDERĂ CĂ ODATĂ CU ADOPTAREA AMENDAMENTELOR LA CODUL ELECTORAL A ÎNCEPUT FALSIFICAREA ALEGERILOR

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Sergiu Litvinenco consideră că falsificarea alegerilor prezidențiale a început odată cu adoptarea amendamentelor la Codul electoral. Potrivit agenției INFOTAG, el a scris despre acest lucru miercuri pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, azi noaptea (la 00.14) pe poșta electronică a membrilor Comisiei juridice a parvenit un document denumit „Sinteza amendamentelor” la proiectul de modificare a Codului electoral.

„Documentul conține 129 de pagini. În afară de câteva propuneri care vin tot de la socialiști, toate restul sunt notate ca „nu se acceptă”. Și aceste propuneri care vin de la organizațiile societății civile nici măcar nu sunt pentru proiectul respectiv, ci la un proiect inițial care se deosebește radical de proiectul care a fost înregistrat în Parlament”, a relatat deputatul.

El a menționat că „deputații nici măcar nu au depus amendamente, or proiectul a fost votat în primă lectură joi, iar Regulamentul Parlamentului prevede un termen de 10 zile pentru depunerea amendamentelor”.

„Cu toate acestea, majoritatea din Comisia juridică (4 socialiști și Eugen Nichiforciuc care de fapt tot este la socialiști) intenționează să aprobe chiar azi raportul final cu privire la acest proiect. Fără ca ședința măcar să fie transmisă online. Și astea, apropo, sunt modificări la Codul electoral care schimbă mai multe reguli pentru scrutinul din 1 noiembrie a.c. Mașinăria de vot a socialiștilor din Comisia juridică nu a acceptat ca modificările la Codul electoral – alea care schimbă regulile jocului cu câteva luni înainte de alegeri – să fie amânate măcar pentru o săptămână. Frauda electorală a lui Dodon a început. Dodon trebuie oprit, că îl copie pe Plahotniuc”, a declarat Litvinenco.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее