1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA
  4. Premierul Ion Chicu a avut o întrevedre cu Peter Michalko, Ambasadorul UE în Republica Moldova
15:07 - 15.07.2020
1
0 /5 Stars by
0
0

Premierul Ion Chicu a avut o întrevedre cu Peter Michalko, Ambasadorul UE în Republica Moldova

sursa: gov.md А+ А-
Premierul Ion Chicu a avut o întrevedre cu Peter Michalko, Ambasadorul UE în Republica MoldovaPremierul Ion Chicu a avut o întrevedre cu Peter Michalko, Ambasadorul UE în Republica Moldova

Prim-ministrul Ion Chicu a avut o întrevedere cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko. Cei doi oficiali au discutat despre situația economică și epidemiologică atât din Republica Moldova, cât și din regiune.

Premierul a apreciat înalt sprijinul de durată oferit țării noastre de către partenerii din Uniunea Europeană. În mod special, a remarcat importanța asistenței acordate în perioada pandemică. Chiar ieri, Republica Moldova a recepționat  primul lot de echipamente medicale oferit de UE și OMS, în valoare de 2,8 milioane de euro. Acțiunea face parte din ajutorul umanitar al UE pentru țările membre ale Parteneriatului Estic.

La ședință a fost reiterată intenția Guvernului de a continua măsurile necesare pentru integrarea europeană a Republicii Moldova și realizarea reformelor corespunzătoare. Ion Chicu a exprimat mulțumiri pentru decizia UE de a debursa a doua tranșă a asistenței macrofinanciare în sumă de 30 de milioane de euro, fiind apreciat aportul Ambasadorului UE în acest sens. 

Părțile au confirmat importanța asigurării unui front comun de luptă pentru combaterea răspândiriiinfecției COVID-19 și depășirea crizei economice.

 


Premierul Ion Chicu a avut o întrevedre cu Peter Michalko, Ambasadorul UE în Republica Moldova

Premierul Ion Chicu a avut o întrevedre cu Peter Michalko, Ambasadorul UE în Republica Moldova

Premierul Ion Chicu a avut o întrevedre cu Peter Michalko, Ambasadorul UE în Republica Moldova

Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее