1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA
  4. Prim-ministrul s-a întâlnit cu Ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, E.S Angela Ganninger
13:33 - 15.07.2020
2
0 /5 Stars by
0
0

Prim-ministrul s-a întâlnit cu Ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, E.S Angela Ganninger

sursa: gov.md А+ А-
Prim-ministrul s-a întâlnit cu Ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, E.S Angela GanningerPrim-ministrul s-a întâlnit cu Ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, E.S Angela Ganninger

 

Premierul Ion Chicu a avut un dialog cu Excelenţa Sa Angela Ganninger, Ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova. Oficialii au abordat subiecte prioritare de pe agenda bilaterală şi acţiunile care urmează să fie întreprinse pentru dezvoltarea relaţiilor de parteneriat. 

Prim-ministrul a apreciat sprijinul constant acordat țării noastre de către Republica Federală Germană (RFG), pentru dezvoltarea economiei naționale, asistența tehnică-financiară în implementarea proiectelor cu menire socială, inclusiv prin intermediul GIZ care este un partener-cheie în realizarea reformelor. 

În mod special, Ion Chicu a subliniat importanța expertizei furnizate de către echipa German Economic Team (GET), care oferă consultanță Guvernului în reformarea politicilor economice și dezvoltarea sustenabilă a cadrului economic. În perioada pandemiei, GET a prezentat rezultatele analizei impactului economic al crizei epidemiologice în Moldova. 

În contextul crizei înregistrate pe fundalul pandemiei COVID-19, prim-ministrul a reiterat intenția Guvernului de a menține un climat investițional favorabil în Republica Moldova, menționând acțiunile realizate în acest scop. De asemenea,  a reconfirmat determinarea Executivului de a continua reformele necesare pentru integrarea europeană.


Prim-ministrul s-a întâlnit cu Ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, E.S Angela Ganninger

Prim-ministrul s-a întâlnit cu Ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, E.S Angela Ganninger

Prim-ministrul s-a întâlnit cu Ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, E.S Angela Ganninger

Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее