1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. PAS CERE PREȘEDINTELUI SĂ NU NUMEASCĂ ÎN FUNCŢII JUDECĂTORI CORUPȚI
12:30 - 03.08.2020
2
0 /5 Stars by
0
0

PAS CERE PREȘEDINTELUI SĂ NU NUMEASCĂ ÎN FUNCŢII JUDECĂTORI CORUPȚI

PAS CERE PREȘEDINTELUI SĂ NU NUMEASCĂ ÎN FUNCŢII JUDECĂTORI CORUPȚI

Circa 40 de reprezentanți și susţinători ai Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) au protestat luni dimineața în fața Președinției, cerându-i lui Igor Dodon să nu semneze decretele privind desemnarea judecătorilor corupți în funcții.

Potrivit agenției INFOTAG, liderul PAS, Maia Sandu, care este concurentul principal al lui Igor Dodon în alegerile prezidențiale, a declarat că, „dacă judecători de genul lui Vladislav Clima vor fi promovați în noi funcții, ei nu vor putea să-l salveze pe Dodon și să-i spele păcatele”.

Potrivit ei, prin numirea unor judecători loiali, Dodon acţionează după principiul lui Plahotniuc – „îşi subordonează justiţia”.

„E necesar să ne unim și să scăpăm de acești hoți”, a menționat Maia Sandu, solicitându-le participanților să semneze petiția corespunzătoare.

Deputatul Parlamentului din partea PAS, Sergiu Litvinenco, consideră că adevăratul scop al lui Dodon nu e reforma justiției, dar controlul asupra ei.

„Dacă am avea cu adevărat un procuror general independent, atunci Dodon ar fi pedepsit pentru pachetul cu bani de la Plahotniuc și astăzi nu ar mai fi Președinte, ci ar sta după gratii”, a mai spus el.

În opinia deputatului Igor Grosu, acest puzzle pe care ni-l pregătește Dodon urmăreşte falsificarea alegerilor.

„Noi nu vom permite hoților să acceadă în sistemul judecătoresc. Rușine! Dodon și Clima – la gunoi!”, a declarat el, cuvinte care au început a fi scandate de cei prezenți.

Protestul a durat circa jumătate de oră în fața administrației șefului statului. Niciun reprezentant oficial nu a ieșit în fața protestatarilor.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее