1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. GUVERNUL A APROBAT ACORDUL DE CREDIT CU JAPONIA ÎN VALOARE DE $18,7 MIL.
12:31 - 03.08.2020
2
0 /5 Stars by
0
0

GUVERNUL A APROBAT ACORDUL DE CREDIT CU JAPONIA ÎN VALOARE DE $18,7 MIL.

GUVERNUL A APROBAT ACORDUL DE CREDIT CU JAPONIA ÎN VALOARE DE $18,7 MIL.

Guvernul a aprobat un acord de împrumut în valoare de $18,7 mil. cu Agenția Japoneză pentru Cooperare Internațională (JICA). Potrivit agenției INFOTAG, proiectul de lege aprobat va fi înaintat Parlamentului pentru ratificare.

Schimbul de note cu privire la încheierea acestui acord confirmă deschiderea guvernului japonez de a oferi acest împrumut preferenţial guvernului moldovean. Împrumutul este acordat pentru o perioadă de 40 de ani, rata dobânzii fiind de 0,1%. Perioada de grație a împrumutului este de 12 ani.

Banii din acest împrumut sunt destinaţi să sprijine programul de modernizare a utilajelor și echipamentelor agricole.

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în Republica Moldova, Yoshihiro Katayama, a declarat că agricultura este de o importanță deosebită pentru economia Moldovei și bunăstarea cetățenilor ţării.

„Am susținut agricultura Moldovei în ultimii 20 de ani. Ne dorim ca echipamentele agricole procurate din fondurile acestui împrumut oferit de Japonia să fie utilizate în mod eficient de către fermierii moldoveni”, a spus diplomatul japonez.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее