1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. DODON ŞI KOZAK AU DISCUTAT PENTRU A DOUA OARĂ TIMP DE O LUNĂ DESPRE PROBLEMELE DIN COMERŢ ŞI ECONOMIE
10:30 - 06.08.2020
2
0 /5 Stars by
0
0

DODON ŞI KOZAK AU DISCUTAT PENTRU A DOUA OARĂ TIMP DE O LUNĂ DESPRE PROBLEMELE DIN COMERŢ ŞI ECONOMIE

DODON ŞI KOZAK AU DISCUTAT PENTRU A DOUA OARĂ TIMP DE O LUNĂ DESPRE PROBLEMELE DIN COMERŢ ŞI ECONOMIE

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, şi şeful adjunct al Administraţiei Prezidenţiale a Rusiei, reprezentant special al preşedintelui Federaţiei Ruse pentru Dezvoltarea Comerţului şi Relaţiilor Economice cu Moldova, Dmitri Kozak, au discutat despre dezvoltarea relaţiilor comerciale şi economice între cele două ţări. După cum raportează INFOTAG, preşedintele a anunţat despre acest lucru pe pagina sa de facebook.

Dodon, practic, şi-a repetat mesajul despre întâlnirea sa cu Kozak din 25 iunie, în timpul vizitei sale anterioare la Moscova. El a spus că au discutat despre acordarea creditului rusesc, în valoare de 200 mil. de euro; despre dinamica exportului de mărfuri moldoveneşti pe piaţa rusă, după ce guvernul rus a prelungit perioada de import scutită de taxe vamale a mai multor bunuri agroindustriale de frunte; eliberarea de autorizaţii pentru tranzitul mărfurilor moldoveneşti spre Rusia pe teritoriul Ucrainei ("permise"); posibilitatea părţii ruse de a oferi ajutor umanitar gratuit sub formă de combustibil diesel pentru a sprijini producătorii agricoli moldoveni.

Preşedintele Republicii Moldova a mai spus că în octombrie a acestui an, la Chişinău, va avea loc o şedinţă periodică a Comisiei interguvernamentale moldo-ruse privind cooperarea comercială şi economică, "unde se aşteaptă să fie semnate o serie de acorduri bilaterale importante".

Spre deosebire de raportul anterior, cel din iunie, de data aceasta nu se spune nimic referitor la procesul de soluţionare a conflictului transnistrean. În acelaşi timp, o serie de mass-media susţin că liderul Transnistriei, Vadim Krasnoselski, se află şi el într-o vizită de lucru la Moscova.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее