1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA
  4. Mesajul premierului Ion Chicu adresat participanților la programul DOR
08:06 - 10.08.2020
1
0 /5 Stars by
0
0

Mesajul premierului Ion Chicu adresat participanților la programul DOR

sursa: gov.md А+ А-
Mesajul premierului Ion Chicu adresat participanților la programul DORMesajul premierului Ion Chicu adresat participanților la programul DOR

Dragi participanți la programul DOR,

Vă adresez un salut călduros cu ocazia inaugurării ediției din acest an a programului DOR, program ce unește gândurile bune și zâmbetele inocente a copiilor și tinerilor. Desigur, mi-ar fi plăcut să discut cu voi nemijlocit într-o tabără de vară veselă pentru elevi aici în Moldova, sunt sigur că avem multe să povestim, însă suntem nevoiți să ne adaptăm realităților.

Programul DOR este cel mai longeviv program implementat de Biroul relații cu diaspora, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova. În toți acești ani, interesul de participare din partea copiilor din diasporă a crescut permanent. Și lucrul acesta este firesc, deoarece programul are drept scop anume sensibilizarea tinerei generații privind păstrarea identității culturale, naționale, consolidarea legăturilor emoționale cu țara de baștină a buneilor, părinților, a prietenilor.

Vă admir pentru acest interes pe care-l păstrați de mai mulți ani. Sunt sigur că unii dintre voi veți reveni în țara, la fel cum alții își fac planuri să se integreze în țara unde vă aflați pentru a povesti cu drag despre Moldova.

Vă îndemn să faceți carte bună, să asimilați cât mai multă experiență, să învățați lucruri folositoare, pe care să le aplicați ulterior oriunde vă veți afla - aici sau în străinătate. Să nu pierdeți legătura cu Moldova pentru că țara are nevoie de fiecare dintre voi.

Guvernul depune eforturi pentru a crea condiții favorabile pentru aceste reveniri și vom susține diverse programe care au drept scop menținerea legăturilor strânse a concetățenilor noștri plecați în străinătate cu țara de baștină, așa cum este programul DOR și Zilele diasporei.

Vă doresc o participare cât mai interesantă la activitățile pregătite pentru voi în cadrul DOR-ului.

Să fiți sănătoși, iubiți-vă părinții, iubiți-vă familia, iubiți-vă Moldova.

Mult succes!


Mesajul premierului Ion Chicu adresat participanților la programul DOR

Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее