1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ÎN GĂGĂUZIA, CU SPRIJINUL LITUANIEI, SE IMPLEMENTEAZĂ UN PROIECT DE INSTALARE A BATERIILOR SOLARE
13:30 - 11.08.2020
2
0 /5 Stars by
0
0

ÎN GĂGĂUZIA, CU SPRIJINUL LITUANIEI, SE IMPLEMENTEAZĂ UN PROIECT DE INSTALARE A BATERIILOR SOLARE

ÎN GĂGĂUZIA, CU SPRIJINUL LITUANIEI, SE IMPLEMENTEAZĂ UN PROIECT DE INSTALARE A BATERIILOR SOLARE

Ieri, în Găgăuzia, a început instalarea panourilor solare la Colegiul Pedagogic „Mihail Ciachir”. Punerea în aplicare a proiectului, implementat cu sprijinul Lituaniei, a devenit subiect de discuție la întâlnirea başcanului Irina Vlah cu Kęstutis Kudzmanas, Ambasadorul Lituaniei în Republica Moldova. Părțile au discutat, de asemenea, o gamă largă de probleme legate de cooperarea ulterioară. Șeful autonomiei a mulțumit diplomatului pentru susținerea inițiativelor conducerii Găgăuziei. Ea a menționat că Găgăuzia a solicitat participarea la un alt proiect energetic, în cadrul căruia vor fi instalate centrale solare pe teritoriul a trei spitale regionale și a trei instituții de învățământ ale autonomiei. Bașcanul și Ambasadorul au subliniat interesul reciproc de a consolida cooperarea în sfera economică și de a stabili contacte cu mediul de afaceri din Gagauzia și Lituania.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее