1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. EXERCIȚIILE MILITARE DIN ACEST AN VOR AVEA LOC FĂRĂ PARTICIPAREA COTINGENTELOR DIN MOLDOVA ȘI UCRAINA
18:30 - 11.08.2020
2
0 /5 Stars by
0
0

EXERCIȚIILE MILITARE DIN ACEST AN VOR AVEA LOC FĂRĂ PARTICIPAREA COTINGENTELOR DIN MOLDOVA ȘI UCRAINA

EXERCIȚIILE MILITARE DIN ACEST AN VOR AVEA LOC FĂRĂ PARTICIPAREA COTINGENTELOR DIN MOLDOVA ȘI UCRAINA

În acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, este imposibilă organizarea de evenimente comune, în special, exerciții militare cu participarea contingentelor din Moldova, Ucraina și alte țări. Această opinie a fost exprimată marți în cadrul unei conversații telefonice de către miniștrii Apărării din Republica Moldova și Ucraina, Alexandru Pînzari și Andrii Taran.

Potrivit agenţiei INFOTAG, cu referire la Ministerul Apărării, în cadrul acestui dialog au fost discutate problemele legate de situația ăn regiune, interacțiunea cu partenerii și organizațiile internaționale, participarea celor două armate la activități comune, precum și cooperarea bilaterală în domeniul apărării.

Alexandru Pînzari și-a informat colegul ucrainean despre situația epidemiologică din Republica Moldova și Armata Națională, precum și despre contribuția armatei moldovenești la prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19 prin patrularea și monitorizarea localităţilor aflate în carantină.

Interlocutorii au convenit asupra „intensificării cooperării bilaterale și a implementării de noi proiecte, benefice pentru cele două instituţii”.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее