1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. Chicu: "Agricultorii vin să blocheze drumurile și aduc incomodități. Acesta este un șantaj, pe care nu-l acceptăm"
20:30 - 13.08.2020
2
0 /5 Stars by
0
0

Chicu: "Agricultorii vin să blocheze drumurile și aduc incomodități. Acesta este un șantaj, pe care nu-l acceptăm"

Chicu: "Agricultorii vin să blocheze drumurile și aduc incomodități. Acesta este un șantaj, pe care nu-l acceptăm"Chicu: "Agricultorii vin să blocheze drumurile și aduc incomodități. Acesta este un șantaj, pe care nu-l acceptăm"

"Agricultorii vin să blocheze traseele și aduc incomodități altor cetățeni. Acesta este un șantaj, pe care nu-l acceptăm". Este reacţia prim-ministrului Ion Chicu la intenţia fermierilor din ţară de a protesta în Capitală. Mai mult, într-un mesaj plasat pe pagina de Facebook al Guvernului, premierul a declarat că acţiunea de protest al agricultorilor este organizată, de fapt, de activiştii Platformei DA.

"La Ştefan Vodă şi la Căuşeni au fost prezenţi nişte agricultori, dar sunt, de fapt, activişti politici ai Platformei DA. Ne-am documentat şi nu am văzut niciun constructivism acolo. Niciun argument nu este considerat de ei. ", a declarat Ion Chicu.

Totodată premierul a menţionat că "Asemenea agricultori, care sunt politicieni, vin să blocheze traseele, să aducă incomodităţi altor cetăţeni. Acesta este un şantaj. Bineînţeles, noi nu acceptăm asemenea instrumente. Există căi legale de a protesta, dar atunci când prin acţiunile respective, un agent economic primeşte de trei ori mai mult decât contribuie, cred că aceasta este inacceptabil.

Asta vorbeşte de fapt despre intenţia reală a Platformei DA şi a domnului Slusari, care astăzi îndeamnă ortacii să vină la Chişinău să blocheze traseele nu este bine. Acţiunile acestor politicieni de blocare a traseelor sunt condamnabile şi niciodată nu îşi vor atinge obiectivul lor, de a obţine mai mulţi bani de la buget din contul altor contribuabili. ", a afirmat prim-ministrului Ion Chicu.

Reprezentanții Platformei DA nu au venit deocamdată cu nicio reacție la declarațiile premierului Ion Chicu.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее