1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA
  4. Mesajul premierului Ion Chicu, cu ocazia Ziua lucrătorului justiției
08:17 - 19.10.2020
1
0 /5 Stars by
0
0

Mesajul premierului Ion Chicu, cu ocazia Ziua lucrătorului justiției

sursa: gov.md А+ А-
Mesajul premierului Ion Chicu, cu ocazia Ziua lucrătorului justițieiMesajul premierului Ion Chicu, cu ocazia Ziua lucrătorului justiției

Stimați lucrători din domeniul justiției, stimați judecători, procurori, avocați și notari,

cu ocazia Zilei profesionale vă adresez cele mai sincere urări de bine și sănătate și vă doresc în continuare realizări remarcabile în munca nobilă pe care o desfășurați.

 

Cei mai buni reprezentanți ai comunității juridice din țară s-au evidențiat întotdeauna prin competență, etică profesională, responsabilitate, onestitatea și decență personală.

 

Este important ca juriștii să promoveze și să transmită buna experiență prin asigurarea drepturilor şi libertăților fundamentale ale omului, asigurarea unui stat de drept cu implicarea juriștilor profesioniști pentru a perfecționa legislația. Astfel, aplicând o justiție echitabilă, veți apăra interesele legitime ale societății, ale cetățenilor și veți proteja drepturile și libertățile lor constituționale, veți consolida statalitatea și combate corupția.

 

O societate democratică are nevoie de o justiție echitabilă, așa cum oricine are nevoie de ordine și dreptate. Acestea sunt în sarcina și expertiza Dvs. și țin de demnitatea și devotamentul profesional.

 

Cu ocazia Ziua lucrătorului justiției, țin să vă transmit un mesaj de mulțumire și recunoștință pentru activitatea pe care o desfășurați întru binele cetățenilor.

 

 

Ion Chicu

Prim-ministru al Republicii Moldova

 


Mesajul premierului Ion Chicu, cu ocazia Ziua lucrătorului justiției

Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее