1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. PREŞEDINTELE MAIA SANDU CONSIDERĂ CĂ NU EXISTĂ CONDIŢII PENTRU RELEVAREA CONFLICTULUI ÎN TRANSNISTRIAN
17:30 - 15.01.2021
1
0 /5 Stars by
0
0

PREŞEDINTELE MAIA SANDU CONSIDERĂ CĂ NU EXISTĂ CONDIŢII PENTRU RELEVAREA CONFLICTULUI ÎN TRANSNISTRIAN

PREŞEDINTELE MAIA SANDU CONSIDERĂ CĂ NU EXISTĂ CONDIŢII PENTRU RELEVAREA CONFLICTULUI ÎN TRANSNISTRIAN

Preşedintele Maia Sandu consideră că nu există condiţii prealabile pentru reluarea conflictului în Transnistria. Potrivit INFOTAG, ea a spus acest lucru în timpul întâlnirii sale de joi cu şeful Misiunii permanente a OSCE, Claus Neukirch.

"Am discutat mai multe aspecte de actualitate, în special cu privire la soluţionarea conflictului transnistrean. Am accentuat că susţinem un principiu exclusiv paşnic, pe cale politico-diplomatic al soluţionării conflictului şi orice speculaţii pe tema unor intenţii agresive sunt doar nişte provocări şi dezinformare intenţionată. Nu există premise prealabile pentru un conflict. Locuitorii din regiunea transnistreană sunt cetăţeni ai Republicii Moldova şi nu există nicio neînţelegere sau ostilitate între locuitorii celor două maluri", a scris Sandu pe pagina sa de facebook.

Ea a spus că în timpul şedinţei au discutat şi mersul procesului de negociere şi necesitatea de a pune accent pe probleme constructive. "Formatul 5 + 2 rămâne platforma de bază pentru procesul de negociere, care trebuie să lucreze în interesul oamenilor şi să includă o serie de subiecte, inclusiv aspecte, inclusiv pe dimensiunea umanitară, a drepturilor omului, social-economice şi cu privire la libertatea de mişcare", a scris Sandu.

Ea a mai comunicat că în timpul şedinţei "a subliniat în repetate rânduri că lupta împotriva corupţiei şi contrabandei este una dintre cele mai importante priorităţi ale preşedintelui".


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее